Larisa Iordache, prima declarație după abandonul de la JO 2020: „Am sperat până în ultima clipă”

În urmă cu câteva zile, Larisa Iordache s-a accidentat și s-a retras din finala de la bârnă la care ar fi participat azi, 3 august, ora la 11:50 (ora României).

Cu această ocazie, gimnasta noastră a postat un mesaj emoționant pe contul său personal de Facebook.

„Nu vom înțelege niciodată de ce drumul pe care ni-l alegem este atât de dur cu noi în unele momente când ai nevoie să te lase să mergi liniștit spre ce vrei tu să faci. Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finala olimpică. Din păcate, iar, drumul meu este împietrit… durerea asta de la gleznă pe care o simt este peste limita mea de suportabilitate ca om.

Am vrut să o fac pentru mine. Pentru mine si pentru ființa care m-a împins pe drumul acesta, care din păcate nu mai este lânga mine ți nu mai pot obține un cuvânt de încurajare de la ea… Însa știu că am iubirea necondiționată a familiei mele. Vă iubesc!', a fost mesajul Larisei Iordache.

De asemenea, românca noastră a declarat că a sperat ca lucrurile să meargă bine de data aceasta, însă nu se va lăsa și după o mică pauză o va lua de la capăt.

„Drumul nu se oprește aici cu această șansa nefructificată. Momentan pun puțină pauză și o iau de la capăt când o să fiu pregatită să reiau totul din punct de vedere psihic cât si fizic', a mai spus gimnasta.

Mesajul gimnastei a continuat prin a adresa mulțumiri celor care au susținut-o pe acest parcurs și antrenorilor săi.

„Antrenorilor mei vreau să le spun ca îi iubesc pentru ca indiferent de situație ei au crezut în mine și în tot ceea ce am facut. Și pentru ca au pornit cu mine pe drumul acesta chiar când nu aveam pe nimeni lânga noi. Și vă apreciez pe voi, pe cei ce au sperat și m-au încurajat', a încheiat Larisa Iordache mesajul postat pe pagina de Facebook.

Comitetul Olimpic Român a transmis un mesaj de încurajare pentru Larisa spunând că știu că în alte condiții și-ar fi arătat măiestria la bârnă.

„Fără Larisa Iordache în finală olimpică! Problemele de la gleznă o împiedică pe Larisa să concureze azi. A încercat la încălzire câteva mișcări dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în aceste condiții.

Toți suntem lângă ea! Capul sus, Larisa! Știm că în condiții normale ai fi luptat, ai fi arătat cât de frumoasă e gimnastica ta', a fost mesajul postat de Comitetul Olimpic și Sportiv Român pe Facebook.

Larisa Iordache s-a calificat în finala de la bârnă ce a avut loc azi, însă accidentarea de la piciorul stâng este destul de serioasă.

„O doare piciorul, nu poate să împingă în el pentru coborâre și pentru flick-flack-ul de 360 de grade. A reușit să facă două flick-uri, o piruetă, dar deocamdată e greu. Sperăm să mai scadă intensitatea durerii.

Infiltrații a făcut o singură dată la clinica din Satul Olimpic, în rest e pe tratament fizioterapeutic, antiinflamatorii. Cei din staff-ul medical se ocupă extraordinar de situație, doamna doctor Torje, șeful echipei medicale Dan Tănase, Vasile Oșean de la lotul de canotaj, toți sunt focusați pe recuperarea Larisei', a declarat în urmă cu câteva zile antrenorul Cristi Moldovan, citat de GSP.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri