Lapte + Cereale = Calciu

Uncategorized

Ai o viata plina de provocari. Acasa trebuie sa ai grija asa cum se cuvine de cei dragi. La serviciu apar mai tot timpul probleme. In nici un caz nu mai ai nevoie si de alte probleme cum ar fi cele cu oasele, cu unghiile sau cu dintii. Si cu siguranta nu le vei avea daca in organismul tau va exista intotdeauna o cantitate optima de calciu.

Calciul

Copilaria este perioada in care necesarul de calciu este cel mai mare. Totusi, aceasta substanta este esentiala si pentru tine. Necesarul de calciu pentru femeile intre 19 si 50 de ani este de apoximativ 1000 de mg pe zi. In cazul femeilor insarcinate aceasta nevoie creste.

De ce e calciul atat de important? Pentru ca te ajuta sa ai unhii rezistente, un sistem osos robust si o dantura sanatoasa. Sa eviti osteoporoza, fracturile si alte probleme cu oasele.

Lapte + cerealele

O portie de lapte cu cereale e una dintre cele mai consistente surse de calciu. In plus, cerealele contin si vitamina D, substanta fara de care calciul nu se fixeaza in organism.
Marele avantaj ala cestui mic dejun delicios e timpul scurt in care se prepara. Practic, in mai putin de 30 de secunde iti pregatesti o portie consistenta de calciu. Rezultatul se vede cu ochii liberi. Unghiile tale sunt rezistente si nu ai probleme cu dantura. In acelasi timp, sistemul tau osos se pastreaza robust si sanatos.

In fiecare dimineata

Incepe fiecare dimineata cu o portie de lapte cu cereale. Vei economisi timp si vei castiga sanatate. In plus vei fi in forma pe tot parcursul zilei. Fiindca in afara de calciu, cerealele mai contin si vitamine si fier. Altfel spus lapte + cereale= sanatate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din