Lanternele Philips: intensitate optima a luminii si durata lunga de viata

Lanternele Philips: intensitate optima a luminii si durata lunga de viata
Uncategorized

Indiferent de tipul de lanterna pe care o cautati, gama LightLife se adapteaza perfect atat dorintelor cit si bugetului dvs. Produse din plastic, cauciuc si aluminiu de cea mai buna calitate, lanternele LightLife dispun de becuri Philips originale, ca o garantie a intensitatii optime a fasciculului luminos si a duratei de viata.

Lanterne de interior: Indiferent ca e vorba de casa, masina sau birou, Philips acopera orice necesitate prin rafinamentul lanternelor pentru interior. Gama ofera de asemenea un model universal, de dimensiuni mari, precum si lanterne de dimensiuni mici, pentru utilizari diverse.

Lanterne de exterior: Sunt disponibile mai multe modele universale, adecvate utilizarii in orice conditii de mediu. Acestea includ lanterne cu cauciuc rezistente la socuri, lanterne rezistente la apa si modele compacte, de buzunar.

Lanterne personale: Elegante si usor de transportat, subtiri si de dimensiuni reduse, pentru o geanta de umar sau o servieta sau compacte, pentru masina si birou, usoare si stilate, aceste lanterne sunt la indemana oricand este nevoie.

Lanterna Philips LightLife SFL5000/10 – 69.99 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din