Lansarea in Romania a echipamentului ULTRASHAPE V3

Lansarea in Romania a echipamentului ULTRASHAPE V3

ULTRASHAPE V3, liposuctie
Nenumarate vedete autohtone (Altetele Lor Printesa Lia si Printul Paul al Romaniei, Luminita Fatu, Dana Savuica, Maria Marinescu, Diana Sucu, Andreea Nicolau, Roxana Iliescu, Deea Buzdugan, Rita Muresan, Oana si Viorel Lis, Sophia, Iuliana Marciuc, Cornel Pasat, Massimiliano, Florentina Opris si altii) au venit la MIKO PALACE sa se convinga de eficacitatea celei mai noi generatii de ULTRASHAPE, varianta V3, devenita deja cel mai bun prieten al vedetelor de la Hollywood.

Ultima tendinta internationala este evitarea pe cat posibil a interventiilor chirurgicale. Iar ULTRASHAPE V3 este chiar un miracol. Cu ajutorul ultrasunetului reuseste sa elimine definitiv celulele grase din portiunile rezistente la activitate fizica sustinuta sau diete- abdomen si coapse.

Un singur exemplu, Oprah Winfrey considera ULTRASHAPE V3 cea mai buna solutie de remodelare corporala existenta pe piata.

ULTRASHAPE V3 are certificat international de echipament medical,” afirma Isabel Efroni, vicepresedinte ULTRASHAPE la nivel mondial. Procedura se poate realiza doar sub supravegherea personalul medical specializat. Iar rezultatele sunt spectaculoase in conditiii de maxima siguranta. Grasimea care nu ceda la nici un alt fel de tratament se topeste pur si simplu si, in conditiile unei alimentatii echilibrate, nu se mai reface. Suntem prezenti in peste 50 de tari si pana in prezent avem peste 200.000 de persoane tratate cu succes, fara nici un efect advers. Avand in vedere ca un tratament complet duce la pierderea in medie a 5 cm de grasime, datorita noua, lumea a scapat de peste 1 milion de cm de grasime!! ”

Metoda folosita de ULTRASHAPE V3 pentru distrugerea celulelor grase este una revolutionara, pentru ca ultrasunetele folosite sunt focalizate in asa fel incat sa atinga doar tesutul adipos si nimic altceva in jurul lui. Vasele de sange, nervii, oasele, masa musculara nu sunt cu nimic afectate.

Diferenta dintre modelul precedent ULTRASHAPE este ca varianta V3 imbina cu succes trei metode de tratament:

  • ultrasunet focalizat;
  • radiofrecventa bipolara;
  • vacuum integrat.

Echipamentul ULTRASHAPE V3 este adus in Romania de HEALTH & BEAUTY International si poate fi testat momentan doar in centrele medicale MIKO.
Pretul unei sedinte este de 600 euro iar pentru eliminarea totala a celulelor grase din o zona (abdomen, coapse, brate sau genunchi) este nevoie de 1 pana la 3 sedinte.
Dupa 1 sedinta se pierd instantaneu intre 1 si 3 cm, efectul maxim obtinandu-se la 14 zile de la tratament, fara sa fie nevoie de nici o alta terapie de sustinere sau dieta. Cel mai mult s-au pierdut 10 cm din talie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate