Lansarea celui mai mare portal gratuit de dictionare online

Luni, 16 noiembrie, Litera lanseaza dictionar.litera.ro, cel mai mare portal gratuit de dictionare online, o sursa de incredere absoluta: informatia pusa la dispozitie pe dictionar.litera.ro reprezinta varianta electronica a dictionarelor Litera din formatul tiparit.

In varianta BETA lansata in 16 noiembrie, portalul va cuprinde 4 dictionare: Marele dictionar universal al limbii romane, Dictionarul de sinonime, Dictionarul de antonime si Dictionarul de proverbe.

Surprizele nu se opresc aici: editia a 4-a a Marelui dictionar universal al limbii romane, oferita gratuit pe portal, este lansata in avanpremiera in format electronic, editia tiparita urmand sa vada lumina tiparului in primul trimestru al anului 2010.

Cu o interfata prietenoasa si simpla, dictionarul este un instrument extrem de util: cautarea unui cuvant va aduce in aceeasi fereastra explicatia lui, sinonimele, antonimele si proverbele aferente.

Odata gasita o definitie, explicatia oricarui cuvant din componenta acesteia poate fi accesata rapid cu un singur click pe termenul respectiv.

Lunar, pe dictionar.litera.ro, vor fi adaugate si alte dictionare din portofoliul editurii: Dictionar universal de filme, Dictionar de filme romanesti, Marele dictionar ortografic al limbii romane, Dictionar universal de muzica, Dictionar geografic, Dictionar englez-roman-englez, Dictionar francez-roman-francez, Dictionar de expresii si locutiuni, Dictionar de arta universala etc .

Portalul va fi lansat in prima faza in versiune beta, timp in care editura doreste sa centralizeze sugestiile si recomandarile utilizatorilor, pentru a aduce astfel eventuale imbunatatiri.

Varianta prescurtata a acestui portal este d.litera.ro.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri