Lansarea cartii „Nasterea. Istorii traite”

Evenimentul va avea loc in Holul Mare al scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (Strada Povernei nr. 6-8) si va fi moderat de Oana Boca. Prezinta, alaturi de autoare: Mircea Cartarescu, Ioana Nicolaie si Oana Baluta.

 

Douazeci de femei, de varste si profesii diferite, au curajul sa ne ofere marturia celor mai zguduitoare si mai intime momente din viata, in care si-au adus pe lume copiii. Povestirile lor incep din clipa in care au aflat ca vor fi mame sau chiar din cea in care si-au propus sa fie mame si se incheie cu sfirsitul lauziei sau cu intarcarea pruncului.

 

Momentele de fericire paradiziaca alterneaza, de exemplu, cu oroarea maternitatilor romanesti (pentru contrast, exista si citeva povesti din maternitatile de „dincolo“), uneori chiar mai greu de suportat decat durerile travaliului.

 

Punctul culminant in toate aceste istorii de agonie si extaz: prima intalnire „afara“ cu cea sau cel care noua luni a fost carne din carnea lor. Nasterea. Istorii traite este o carte unica si necesara despre un subiect ramas pana nu demult tabu.

 

Un eveniment sustinut de revista Avantaje.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri