Lamia Beligan, strălucitoare în  “Vivien Leigh: Ultima conferință de presă”!

Sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 20.00, la Sala Atelier a Teatrului Naţional I.L. Caragiale sunteţi aşteptaţi să vedeţi Vivien Leigh: Ultima conferinţă de presă, one-woman show de excepţie interpretat cu măiestrie de Lamia Beligan.

O actriță din vremea noastră, Lamia Beligan, se întâlneşte cu  ambiţiile, iubirile şi suferinţele ce au marcat cariera  de neuitat a uneia dintre cele mai mari actriţe ale tuturor timpurilor, Vivien Leigh. La răspântie de drumuri şi de vreme, porneşte către dumneavoastră o poveste de viaţă fabuloasă, cum nu le este dat multor oameni să trăiască. Ascensiune spectaculoasă, strălucire şi faimă, dar şi căderi dramatice, reverie dar şi gelozie, mânie,  deznădejde, boală… 

Vivien Leigh: Ultima conferinţă de presă  e un spectacol biografic. Viața lui Vivien Leigh privită retrospectiv nu are cum să-şi piardă fascinaţia, chiar dacă mai multe decenii ne despart de curgerea tumultoasă a fragilei sale existenţe.

Jocul viu, pătimaș, al Lamiei Beligan vă va purta… pe aripile vântului, ale amintirilor aşternute, cândva, de marea actriţă pe hârtie şi  devenite sursă de inspiraţie pentru o altă actriţă, Marcy Lafferty, cea care a scris acest monolog dramatic şi l-a adus pentru prima dată în scenă, în 1997, la Drummond Theatre, în Scoţia.

Lamia Beligan râde şi plânge, este asemenea unei flăcări ce arde cu intensitate şi îşi mută lumina dintr-o parte în alta a scenei, o bucurie pentru suflet, un pretext de meditaţie cu mai multe înfăţişări. Veniţi la spectacol să descoperiţi un suflet de Artist cu extraordinara sa poveste de viaţă şi de dragoste! Un clocot de pasiune – viaţa uneia dintre cele mai iubite actriţe ale planetei! O  mare poveste de dragoste, o iubire ca-n filme, pe scena TNB!

Sunt doar două lucruri în viaţă pe care sunt sigură că le-aş repeta oricând. Primul e că m-aş face actriţă. Cel de-al doilea – că m-aş mărita cu Laurence Olivier“, Vivien Leigh.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial