25 de ani de la moartea lui Lady Di. Care a fost cea mai mare temere a prințesei

Pe 15 iulie 1997, lumea modei era zguduită de vestea asasinării celebrului creator de modă Gianni Versace. Lady Diana se număra printre cei mai buni prieteni ai designerului italian, iar moartea lui a făcut-o să se teme pentru viața ei.

Prințesa Diana, șocată de moartea creatorului de modă italian

Versace a fost victima criminalului în serie Andrew Cunanan, care, la doar o lună după asasinat, s-a sinucis. Mobilul crimei a rămas până azi necunoscut. Versace avea 50 de ani și era la apogeul carierei.

La momentul asasinatului, Prințesa Diana se afla în croazieră pe Marea Mediterană, împreună cu iubitul său Dodi Al-Fayed. Avusese un an greu, marcat de divorțul de prinșul Charles. Vestea morții bruște a prietenului ei a șocat-o.

DIANASeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Lady Diana presimțea că va avea un sfârșit asemănător celui al lui Gianni Versace

Conform The Express, garda sa de corp a găsit-o, în dimineața care a urmat zilei în care a fost asasinat Versace, pe yacht, cu privirea fixă, scrutând orizontul. Părea să fie măcinată de griji și temeri. În momentul în care bodyguardul i s-a alăturat, prințesa l-a întrebat: “Crezi că și mie mi s-ar putea întâmpla asta?

Nu era pentru prima dată când Diana părea că se teme pentru viața ei. Într-o scrisoare adresată majordomului ei fidel Paul Burrell, câteva luni mai târziu, Prințesa Inimilor i-a mărturisit că se teme foarte tare ca Prințul Charles să nu-i însceneze vreun accident de mașină. Diana avea să moară un an mai târziu, pe 31 august 1997, la Paris, la doar 36 de ani.

Prințesa fără noroc în dragoste

În vara anului 1981 avea loc una dintre cele mai importante nunţi din istoria Marii Britanii. Prinţul Charles şi Prinţesa Diana își uneau destinele. Căsnicia lor a durat 15 ani, timp în care au stat mai mult separat decât împreună. Prințul Charles i-a rămas fidel Camillei Parker-Bowles, pe care a iubit-o din tinerețe și cu care s-a întâlnit regulat pe tot parcursul relației cu Diana.

Prințesa Diana povestea pentru publicația The Telegraph că „Timp de o săptămână, Charles mă suna zilnic, apoi nu mai vorbea cu mine trei săptămâni. Foarte ciudat […] Înainte să ne căsătorim, obişnuia să-şi vadă amanta o dată la trei săptămâni. Aş fi vrut ca soţul meu să fugă cu acea femeie şi să nu se mai întoarcă niciodată”, mărturisea cu amărăciune prințesa.

 Citeste si

Elisabeta a II-a și Prințul Philip îl consideră vinovat pe Prințul Charles pentru eșecul căsniciei cu Prințesa Diana

Motivul pentru care prințesa Diana își ținea tot timpul capul plecat în public

Detaliul pe care foarte puțini oameni l-au observat în fotografiile prințului Charles cu prințesa Diana

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete