LaColline: branza de capra cu trufe

De peste patru ani, LaColline isi vinde produsele atat in tara cat si in strainatate, in tari precum Ungaria, Cehia si Slovacia. Cu un portofoliu care include specialitati de branza din lapte de capra, iaurt si kefir, compania clujeana a ajuns deja la o cifra de afaceri ce depaseste 1 milion de euro.

Anul acesta, LaColline a extins gama specialitatilor cu un nou sortiment de lux: branza de capra cu trufe, fiind in prezent singurul producator din Romania cu o astfel de specialitate in portofoliu.

Trufele folosite sunt autohtone, culese cu ajutorul cainilor special antrenati care le miros si le dezgroapa din padurile de foioase. O firma italiana din Timisoara, specializata in acest domeniu, le colecteaza si le pregateste pentru consum, dupa care acestea sunt trimise in fabrica LaColline.

Noul produs este distribuit la nivel national, prin lanturile unor retaileri importanti precum Mega Image si Auchan, in hoteluri, restaurante si prin serviciile de catering, dar si peste granite, in tari ca Cehia si Slovacia.

La raft, branza cu trufe LaColline ajunge la un pret de aproximativ 12 lei, pentru un ambalaj de 150g.

Cele mai bine vandute produse LaColline sunt cele proaspete: laptele de capra, iaurtul de baut si kefir, iar in ceea ce priveste cel mai bine vandut sortiment de branza din portofoliu, specialitatea de capra cu ierburi de Provence este pe primul loc, urmata de branza de capra simpla.

Odata cu cresterea pietei si a gamei de produse, LaColline studiaza in prezent posibilitatea infiintarii unei ferme proprii de capre, in cadrul careia sa se produca materia prima necesara fabricii.

Fabrica de produse din lapte de capra LaColline a fost infiintata in 2007 si reprezinta o afacere cu un capital 100% romanesc cu un portofoliu de 20 de sortimente.
Dintre produsele proaspete, LaColline comercializeaza laptele de capra integral, iaurtul de baut si kefirul de capra. Cele mai sofisticate produse sunt branza de capra cu mucegai alb tip Camembert si branza de capra cu trufe.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din