La ultimul interviu de la „Insula Iubirii”, Bianca a mimat fericirea alături de Liviu! Declarația surprinzătoare a tinerei după terminarea emisiunii

Bianca și Liviu Gherman au avut una dintre cele mai controversate povești de dragoste dintre concurenții de la emisiunea „Insula Iubirii', de la Antena 1, ce s-a încheiat ieri. După ce s-au terminat filmările din Tailanda, cei doi nu au mai făcut declarații publice despre relația lor.

La ultimul interviu pentru finala emisiunii, după ce a fost întrebată „Cum arată viața ta acum?', Bianca a răspuns „Sunt mai bine, mult mai bine', cu toate că pe chipul ei se citea cu totul altceva, iar ea a mimat că este fericită. Mai mult, când a fost întrebată despre Sorin, tânăra a spus că nu era foarte îndrăgostită de el.

„Nu vă spun (n.r.: Răspunsul Biancăi la întrebarea: «Mai eşti în relaţie cu Liviu?»). Ei, nu vă spun. Nu pot să spun. Nu vă zic nimic.(…). Imediat. Nu eram foarte îndrăgostită. (n.r.: Răspunsul ei la întrebarea: «Când ţi-a trecut ‘îndrăgosteala’ de Sorin?»)', a declarat Bianca, la Antena 1.

După ce s-au întors în România, Bianca și Liviu s-au căsătorit.

„Nimic. (n.r.: Răspunsul lui Liviu la întrebarea: «Cum s-a întâmplat când te-ai întors acasă, ce s-a întâmplat cu voi?»). Nu vreau să comentez nimic şi fiecare face ce vrea cu viaţa lui şi asta e', a spus și Liviu.

După ce aseară a fost difuzată emisiunea „Insula Iubirii', Bianca a fost acuzată de mai mulți fani ai emisiunii că s-a măritat cu Liviu pentru bani, ea a postat pe pagina Facebook un mesaj în care a ținut să clarifice câteva lucruri.

„N-am să permit nimănui, niciodată, să îmi spună cine sunt. Ceilalți niciodată nu știu, ei mereu cred, își dau părerea. Toți vor pretinde că te cunosc, toți vor vorbi, toți îți vor spune ce e mai bine pentru tine, dar nimeni nu te va cunoaște cu adevărat, nu vor ști ce se află în sufletul tău,' a scris Bianca Gherman, pe pagina sa de socializare.

Mesajul ei a adunat o mulțime de comentarii contradictorii din partea fanilor.

Bianca şi Liviu de la „Insula Iubirii' au fost la un pas să devină părinţi

Înainte de a pleca în Tailanda pentru a începe filmările pentru emisiunea „Insula Iubirii', Bianca a rămas însărcinată cu Liviu. Cu toate acestea, pentru că Liviu își dorea foarte mult să ajungă la această emisiunea, el a determinat-o pe tânără să facă un avort.

„A rămas însărcinată acum vreo trei luni. I-am zis să avorteze, că eu am vrut. Câteodată zicea că da, câteodată zicea că nu (n.r. vrea să păstreze copilul). Eu i-am explicat că dacă păstrăm copilul trebuie să se gândească bine ce facem. Erau două variante, ori să facă avort, ori să venim aici şi i-am spus că noi avem un contract şi nu ştiu cum o să facem şi a făcut avort. Ea vomita non stop. A luat medicamente doar, am mers la doctor şi e ca şi cum i-a venit ciclul. Nu avea nu ştiu câte luni. Nu a făcut chiuretaj. Nu era mare, după două săptămâni, o săptămână. A început să plângă şi <>. <>. Am mai luat un test, am văzut iar că e gravidă. Ea a spus că nu ar vrea să meargă. Eu i-am spus că aş vrea să mergem şi că dacă a promis un lucru, trebuie să îl facem', a povestit Liviu, la Antena 1.

Pentru a vedea mai multe imagini cu cei doi, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, capturi Antena 1

Mihaela Tudor

Citește și:

Bianca şi Liviu de la „Insula Iubirii' sunt mai fericiți ca niciodată! Și-au mărit familia: „Fetiţa mea mult dorită'

Mesajul emoționant al Alexandrei de la „Insula Iubirii'! Cum s-a schimbat viața ei de când a renunțat la relația cu Aurel

Bianca de la „Insula Iubirii' şi-a pus silicoane! Cum arată după intervenția chirurgicală

Bianca de la „Insula Iubirii' și-a schimbat radical look-ul. Acum este greu să o mai recunoști

Îi mai știi pe Ovidiu și Petra de la „Insula Iubirii'? S-au despărţit chiar înainte de nuntă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete