La petrecerea burlăcițelor, o viitoare mireasă a primit acest mesaj: “Eu nu m-aș căsători cu el. Tu?” Ce s-a întâmplat după a distrus întreaga ceremonie

la petrecerea burlăcițelor, o viitoare mireasă a primit acest mesaj

Petrecerea burlăcițelor ar trebui să fie momentul în care orice femeie să se relaxeze și să se bucure de emoțiile marelui eveniment care se apropie cu pași repezi. În timp ce se distra alături de prietenele ei, o viitoare mireasă a primit acest mesaj: “Eu nu m-aș căsători cu el. Tu?”, moment în care întreaga ei lume s-a prăbușit.

Cu doar câteva ore înainte de nuntă, atunci când nimic nu pare că mai poate împiedica ceremonia, o femeie a trecut printr-o experiență care nu doar că i-a distrus planurile, ci a făcut-o să ia o decizie radicală cu privire la viitorul ei.

La petrecerea burlăcițelor, o viitoare mireasă a primit acest mesaj: “Eu nu m-aș căsători cu el. Tu?” Ce s-a întâmplat după?

Viitoarea mireasă a primit înainte de nuntă un mesaj care a făcut-o să nu își mai dorească o căsnicie alături de cel pe care îl considera bărbatul vieții ei. În timp ce se bucura de un pahar de șampanie alături de cele mai bune prietene, tânăra a văzut pe ecranul telefonului mesajul “Eu nu m-aș căsători cu el. Tu?”, urmat de o serie de capturi de ecran care detaliau relația pe care logodnicul ei o avea cu o altă femeie.

“Corpul tău este incredibil și știi cum să îl folosești. Mi-aș dori ca iubita mea să aibă măcar jumătate din abilitățile tale.”, îi spunea bărbatul amantei sale.

Devastată și șocată de mesajele pe care logodnicul ei i le trimitea unei alte femei, tânăra a izbucnit în lacrimi, dar a refuzat să amâne nunta, punând la cale un plan de răzbunare împotriva lui. A pășit spre altar, acolo unde iubitul ei o aștepta, iar când a venit momentul ca fiecare să își rostească jurămintele, tânăra a început să citească mesajele primite cu o seară înainte de nuntă.

“Am ajuns la altar, am respirat puternic și în fața tuturor prietenilor și părinților am spus tot adevărul despre Alex. Nu va mai fi o petrecere de nuntă azi, dar în schimb, vom sărbători onestitatea, întâlnirea iubirii adevărate și ne vom urma inima chiar și atunci când doare.”, a povestit tânăra, potrivit dailymail.co.uk

Simțindu-se expus în momentul în care logodnica lui citea mesajele, bărbatul infidel a părăsit biserica alături de un cavaler de onoare.

Bianca Hriscu

Foto: shutterstock.com

Citește și:

O mamă singură din Marea Britanie merge zilnic la supermarket pentru a învinge singurătatea

După ce a promovat imaginea perfecţiunii pe reţelele de socializare, această tânără și-a dat seama că nu e fericită. Schimbarea pe care a făcut-o a atras un număr impresionant de susținători

Un tânăr de 27 de ani a murit după ce a înghițit un limax în urmă cu 8 ani

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate