La o zi de când l-a lovit la Oscar, Will Smith îi cere scuze public lui Chris Rock: „Îmi este foarte rușine”

Will Smith l-a lovit pe Chris Rock la Oscar 2022 după ce acesta a făcut o glumă despre soția lui. Abia la o zi distanță de la incident, actorul i-a cerut scuze colegului său de breaslă, a spus că și-a ieșit din fire.

Într-o postare pe Facebook, Will Smith a scris: „Glumele pe seama mea fac parte din meserie, dar o glumă despre starea medicală a Jadei a fost prea mult pentru mine și am reacționat emoțional'.

„Aș dori să-mi cer scuze public, Chris. Am întrecut măsura și am greșit. Sunt jenat și acțiunile mele nu au fost un indiciu al omului care vreau să fiu. Nu există loc pentru violență într-o lume a iubirii și a bunăstării', a mai adăugat Will Smith, care a primit Oscarul.

„Violența sub toate formele este otrăvitoare și distructivă', a mai spus acesta care a cerut scuze tuturor în final. „Cer iertare Academiei, producătorilor spectacolului, tuturor participanților și tuturor celor care au urmărit spectacolul în întreaga lume', a mai adăugat el.

Motivul pentru care Will Smith l-a lovit pe Chris Rock

Will Smith a provocat un moment care va rămâne în istoria Premiilor Oscar. Enervat de o glumă a prezentatorului Chris Rock care o viza pe soția lui, Will Smith a urcat pe scenă și l-a lovit.

Deși inițial părea că momentul este regizat, acesta s-a dovedit a fi unul cât se poate de autentic. Chris Rock a făcut câteva glume în stilul său caracteristic, însă una dintre acestea a vizat-o pe soția lui Will Smith. Cu părul ras, ca urmare a alopeciei, o afecțiune despre care a vorbit încă din 2018, Jada Pinkett Smith a fost ținta unei glume legate de faimosul film „G.I. Jane', cu Demi Moore. Deși Will Smith a fost cu zâmbetul pe buze, soția lui a fost vizibil deranjată. În acel moment, Will Smith a decis să urce pe scenă și să-l lovească pe prezentator.

Atât acesta, cât și întreaga sala au rămas înmărmuriți de gestul actorului, care s-a reîntors la locul său și i-a replicat lui Chris Rock: „Ține numele soției mele departe de gura ta spurcată.’

Moment de sidération aux Oscars 2022: Will Smith frappe Chris Rock sur scèneSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Will Smith, câștigător de Oscar

În gala 94 a Premiilor Oscar, în care Will Smith și-a ieșit din minți, acesta a fost și premiat, pentru rolul din filmul „King Richard’, unde îl interpretează pe tatăl jucătoarelor de tenis Venus și Serena Williams. El și-a cerut scuze Academiei de film, colegilor nominalizați, justificându-și gestul prin faptul că „iubirea te împinge să faci lucruri nebunești.’

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete