La mulți ani, Tania Budi! Ce face Tania Budi de arată atât de bine la 51 de ani

La multi ani, Tania Budi!

La multi ani, Tania Budi!

Întotdeauna ne-am întrebat cum reușește Tania Budi să sfideze semnele înaintării în vârstă. Astăzi, Tania Budi împlinește frumoasa vârstă de 51 de ani. La mulți ani, Tania Budi!

Cu toate astea, vedeta arată de parcă nici nu ar fi ajuns la pragul de 30.
La 51 de ani, Tania Budi se poate mândri cu un ten impecabil, o siluetă perfectă și o energie de zile mari.

Ce face Tania Budi de arată atât de bine la 51 de ani

“Acord foarte mult timp îngrijirii mele corporale. Orice gest de îngrijire, fie că este vorba despre spălatul pe dinți foarte atent sau despre igiena corpului, necesită timp. Atunci când ești îngrijită și aranjată parcă te simti extraordinar de bine și ai un grad mai ridicat de încredere în tine.
Eu nu cred în creme, ci în hidratare atât din interior, cât și din exterior. Folosesc foarte rar o cremă de hidratare sau una pentru ochi, dar cel mai adesea uit să ma dau cu ele. Spre exemplu, eu cheltui mulți bani pe un fond de ten de foarte bună calitate, deoarece am nevoie în permanență de el pentru sedințe foto, filmări, evenimente', a declarat Tania Budi pentru agentiadepresamondena.com.

De-a lungul timpului, Tania Budi a mărturisit că nu este adepta operațiilor estetice.
Cu toate astea, ocazional, apelează la câteva tratamente cosmetice menite să îi ofere prospețime tenului – tratamentul de curățare Jet-Concept și Terapia Dracula.

Cum arată dieta Taniei Budi

“Dietă am una singură, de foarte mulţi ani, mănânc de toate câte puţin. Nu fac rabat de nimic, nu mă abţin de la cartofi prăjiţi, de la pizza, de la nimic. Mănânc doar o treime din porţia pe care aş fi mâncat-o altădată. Cantitatea pe mine mă meţine în formă.
Seara nu trebuie să mănânci motiv pentru care de foarte multă vreme ţin frigiderul gol. E doar mâncarea căţelului acolo şi apa plată.”, a declarat vedeta, în exclusivitate pentru VIVA!

 

Iulia Sandu

Foto: facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete