La ce televiziune va apărea Selly, după ce a renunțat la contractul cu Prima TV

O confruntare între generații care se anunță cu scântei va avea loc sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, în prima ediție iUmor din cel de-al 11-lea sezon.

selly la antena 1 (4)SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Selly, pe numele lui real Andrei Șelaru, va urca pe scena iUmor sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, 'înarmat' cu un roast la adresa celor trei jurați. Vlogger, cântăreț și actor, Selly este cunoscut pentru modul său relaxat de a aborda unele teme, așa că și confruntarea între generații de sâmbătă se anunță una cu scântei. Cum vor reacționa Delia, Cheloo și Mihai Bendeac și de ce Selly a fost condus afară din scenă de către cel din urmă jurat, cei de acasă pot afla sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, în prima ediție iUmor din cel de-al 11-lea sezon.

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Nici în acest sezon nu vor lipsi invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, vor demonstra că umorul nu are bariere.

Selly a renunțat la contractul cu Prima TV

Vloggerul Andrei Șelaru, cunoscut ca Selly, a renunțat pe 1 aprilie 2021 la contractul cu Prima TV pentru emisiunea sa săptămânală, Selly Show. „A fost decizia mea, pentru că nu mă regăseam în format. Să faci o emisiune care să se potrivească și pe online, și pe TV este dificil, pentru că publicul este diferit. Mi-am dat seama că dau mai mult randament în online, acolo este locul meu.', a spus Andrei Șelaru, pentru Libertatea.

Contractul cu Prima TV a încetat „de comun acord', au confirmat pentru ziar și reprezentanții televiziunii.

Emisiunea Selly Show a fost lansată în 1 decembrie anul trecut, atât online, cât și la Prima TV, și a avut un format de late-night show, cu o durată de 45 de minute și sketchuri pe diverse subiecte de actualitate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete