La ce emisiune internațională va apărea Ana-Maria Mărgean, câștigătoarea „Românii au talent” 2021. „Astrele se vor alinia”

Ana-Maria Mărgean a cunoscut succesul pe scena „Românii au talent', în anul 2021. Acum, la sfârșitul lui 2022 ea anunță o altă mare reușită în carieră. Micuța ventriloc va participa la „Americas Got Talent All Stars'.

La TV, pe 2 ianuarie, ea va apărea la televiziunea NBC. „Astrele se vor alinia luni, 2 ianuarie, pe @nbc și @peacocktv! Unul dintre cele mai mari visuri ale mele se împlinește!

Voi fi pe scena AGT All Stars pentru prima dată în viața mea, în fața unor jurați extraordinari: Simon Cowell, Howie Mandel, Heidi Klum și Terry Crews. A început numărătoarea inversă. #DumnezeuMăIubește #Binecuvântată #AtâtDeFericită #CelMaiFericitCopil', a scris Ana-Maria Mărgean pe Instagram.

ana-maria-margean-america-concurs-7SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Și Darius Mabda, câștigătorul sezonului 12 „Românii au talent', va participa la „Americas Got Talent All Stars'.

Ce a făcut cu banii câștigați la „Românii au talent' 2021

Ana Maria Mărgean e câștigătoarea sezonului 11 al emisiunii „Românii au talent’. Încă de la audiții, fetița-ventriloc a reușit să intre în inimile românilor, dar și ale juraților, astfel că Andra i-a acordat Golden Buzz.

„A fost o experiență de neuitat, am simțit o emoție aparte. Ne-am simțit foarte bine pe scenă împreună. Vreau să le mulțumesc telespectatorilor pentru că m-au votat și Andrei că a apăsat pe Golden Buzz, a declarat Ana Maria Mărgean în sezonul 11.

Ana Maria Mărgean a pierdut aproape 12.000 de euro din cauza impozitării, astfel că suma reală câștigată este de aproximativ 108.000 de euro. Smiley, curios din fire, a întrebat-o pe micuță ce a făcut cu banii, într-o întâlnire televizată de anul acesta. „După ce am câștigat, nu știam ce să fac cu ei.

Acum i-am investit într-o căsuță smart, pentru mine și familia mea. Este o căsuță mult mai eficientă din punct de vedere al tehnologiei. Este o căsuță în Clinceni și are tot ce îi trebuie’, a dezvăluit fetița-ventriloc.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete