La ce a renunțat Dan Badea după ce i s-a născut copilul?

La ce a renunțat Dan Badea după ce i s-a născut copilul?


De obicei, după un an de muncă, plecam trei săptămâni sau o lunã într-un loc cu soare, că asta e bucuria, atunci când la noi e frig și multă zăpadă, să pleci într-un loc mai călduros. De data asta, pentru că avem copilul mic și nu voiam să îl lăsăm acasă, nici nu aveam cu cine, am plecat doar 4 zile la Bansko, în Bulgaria.

În 4 zile nu aveam cum să mergem în țările calde, iar cum soția mea schiază, mai erau și niște prieteni la Bansko, am zis că e alegerea potrivită.

Trebuie să precizez că eu nu schiez, nu îmi plac frigul și am fost și foarte răcit, lucru care m-a dat peste cap complet! Dar m-am simțit ca acasă pentru că erau o groază de români care mă opreau să facem o poză și să mă întrebe când începe iUmor!', a declarat Dan Badea, prezentatorul iUmor.

Dan Badea se află la al treilea sezon în calitate de co-prezentator al emisiunii iUmor, care va avea marea premieră sâmbătă, 22 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1. Când nu este pe platoul de filmare pentru cel mai urmărit show de umor din România, Dan Badea este pe scena de stand-up, acolo unde se simte cel mai bine.

Prezentatorul iUmor obișnuia să plece la sfârșitul fiecărui an într-o vacanță bine meritată într-o țară mai călduroasă, departe de România, dar cum în anul 2019 viaţa i s-a schimbat considerabil, odatã cu venirea pe lume a primului copil, a preferat ca pentru 2020 să aleagă Bulgaria, pentru a petrece timp și cu fiul său.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete