La 82 de ani, Florin Piersic are la fel de multă energie ca în tinerețe! Care este secretul lui: „Vreau să spun că tot ce se întâmplă cu mine se datorează faptului că…”

Florin PiersicSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Când rostim numele de Florin Piersic, parcă nu mai avem nevoie de nicio prezentare. Este unul dintre cei mai mari actori pe care i-a avut România și este iubit de o mulțime de oameni.

Astăzi, maestru Florin Piersic are onorabila vârstă de 82 de ani, dar se pare că aceasta reprezintă doar un simplu număr pentru el. Artistul încă urcă pe scenă fără nicio problemă, are o mulțime de spectacole și parcă este fel de energic precum era în tinerețe.

La 82 de ani, Florin Piersic are la fel de multă energie ca în tinerețe

În urmă cu ceva timp, Florin Piersic a acordat un interviu Andreei Esca, iar aceasta l-a întrebat cum încarcă bateriile la vârsta lui, iar actorul a avut un răspuns surprinzător.

„Legat de cum îmi încarc bateriile, vreau să spun că tot ce se întâmplă cu mine se datorează faptului că am avut o copilărie frumoasă. Am trăit momente excepționale alături de părinții mei. În fiecare sâmbătă, mergeam la o cofetărie care se chema „Căpușan' și mâncam acolo cremsnit și asta era o bucurie nemaipomită pentru mine.

Stând în Cluj, locuind în Cluj, duminica ne pregăteam să mergem la meci. Eu am văzut Marea Neagră prima dată la 22 de ani, când jucam într-o piesă. Părinții mei mă duceau în gară și vorbeau cu o familie să aibă grijă de mine când ajungeam la destinație, când mă trimiteau în vacanță. Acolo stăteam cu picioarele goale, fără opinci, fără  nimic şi era o senzație de libertate. Așa îmi încărcam bateriile,' a mărturisit Florin Piersic, în cadrul unui interviu pentru dat la Europa FM.

Urmărește întregul interviu în materialul video de mai jos!

Foto: Hepta, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Florin Piersic a recunoscut că s-a iubit în secret cu Angela Similea: „Am început să ne apropiem din ce în ce mai mult. A fost un amor nebun'

Florin Piersic, moment halucinant la filmări! S-a bâlbâit, şi-a uitat replicile și nu s-a simțit prea bine: „Să ştiţi că eu pot mai mult de atât'

Florin Piersic, de nerecunoscut! Actorul are probleme de sănătate: „Sunt bolnav. Am luat și 40 de pastile pe zi!' Imaginea care i-a îngrijorat pe admiratorii săi

Florin Piersic a luat o decizie radicală după moartea marilor actrițe Stela Popescu și Cristina Stamate

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete