La 54 de ani, Salma Hayek și-a înnebunit fanii cu o poză nud

La 54 de ani, Salma Hayek și-a înnebunit fanii cu o poză nud

Salma Hayek este una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood. Vedeta are o carieră prestigioasă de peste 30 de ani, iar la cei 54 de ani arată impecabil și este un exemplu clar al faptului că vârsta este doar un număr.

De curând, frumoasa actriță a căzut în butoiul cu melancolie și amintindu-și de trecut, i-a surprins pe fani împărtășind o imagine incredibilă făcută acum zece ani. „Vechile vremuri bune', a descris ea poza. Imaginea este făcută în interiorul unei băi în timp ce își acoperea o parte a corpului cu un cearșaf alb.

Secțiunea de comentarii a fost în scurt timp inundată de numeroase emojiuri, precum și de inimi roșii. Alții au numit-o ​​„regină' și i-au transmis că este „superbă'.

„Mi-aș da brațul stâng să arăt la fel de bine ca tine. Oprește-te cu acele lucruri bune de pe vremuri. Fată ești frumoasă', a remarcat un urmăritor, în timp ce altul a adăugat: „Nu cred că există cineva la fel de frumos ca ea, sincer, are o frumusețe naturală'.

Cea mai recentă imagine a ei este foarte diferită de pictura pe care a distribuit-o la începutul acestei săptămâni .

Lucrarea complicată prezintă mai multe straturi, inclusiv un finisaj delicat în stil de dantelă și au fost create de artistul Olivier Masmonteil în sprijinul unei cauze bune. Ajută femeile care devin victimele violenței și se află într-o situație dificilă.

Tabloul este disponibil pentru cumpărare pe site-ul caritabil Together-Her, la prețul de 490 €.

Detaliind proiectul inspirator în legenda postării sale, Salma a scris: „Aceasta este o ediție limitată a artistei @oliviermasmonteil disponibilă pe @togeth_her. Banii vor ajunge la La Maison Care dedicată femeilor aflate în dificultate sau victimelor violenței #paris #togethHerMadameFigaro.”

Vedeta de la Hollywood a avut câteva luni incredibil de aglomerate, împărțindu-și timpul între Londra și LA – unde și-a promovat viitorul film, The Hitman’s Wife’s Bodyguard, care ajunge în cinematografele din SUA pe 16 iunie.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete