La 39 de ani, Kate Hudson a devenit mamă pentru a treia oară. Actrița a dezvăluit numele pe care l-a ales pentru fetița ei

Kate Hudson și partenerul acesteia, Danny Fujikawa, au devenit părinți, după ce actrița în vârstă de 39 de ani a născut o fetiță perfect sănătoasă. Nerăbdătoare să împărtășească vestea cea mare cu fanii ei, actrița a postat un mesaj în mediul online.

La 39 de ani, Kate Hudson a devenit mamă pentru a treia oară

Vestea că a devenit din nou mamă i-a bucurat pe fanii lui Kate Hudson, mai ales că actrița a dat detalii despre numele pe care îl va purta fetița ei, dar și despre motivele care au determinat-o să facă această alegere.

“Bine ai venit, Rani Rose Hudson Fujikawa. Am decis ca pe fiica noastră să o cheme Rani (pronunțat Ronnie) după bunicul ei, Ron Fujikawa. Ron a fost un om special și care ne lipsește. Este o onoare ca fiica noastră să îi poarte numele. Toți suntem bine și fericiți. Familia noastră vă mulțumește pentru dragostea și binecuvântările trimise și vă transmitem și noi toate gândurile bune”, a scris Kate Hudson pe instagram.

https://www.instagram.com/p/BofAAF4BNz6/?hl=ro&taken-by=katehudson

Kate Houdson a devenit pentru prima oară mamă de fetiță, actrița având doi băieți din relațiile anterioare, Ryder Robinson și Bingham Hawn Bellamy. 

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Kate Hudson.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cum se prepară salata cu care Ellie White a slăbit 4 kilograme în 10 zile?

Unde au mers fostul principe Nicolae și soția acestuia, Alina, după nunta de la Sinaia: Am vrut să aducem un omagiu'

Antonia dezvăluie complexul pe care îl are încă din copilărie: Am învățat să mă iubesc aşa cum sunt'

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro