L’ORÉAL lanseaza REVEAL, o platforma online pentru tineri

LOréal lanseaza REVEAL by LOréal, un joc de business prin care studentii isi pot defini si isi pot dezvolta profilul profesional, intrand intr-un univers online inovator. La joc sunt invitati sa participe studenti si absolventi din toata lumea, din orice domeniu de studiu.

REVEAL reprezinta un joc educativ pentru tinerii care vor sa afle mai mult despre ce inseamna businessul unei companii multinationale si despre optiunile pe care le au in cariera.

REVEAL este o platforma online revolutionara, internationala, deschisa tuturor studentilor si absolventilor, indiferent de domeniul in care studiaza. Dupa ce acceseaza REVEAL, tinerii devin, virtual, angajati LOréal si, pe masura ce se lanseaza in universul Web 2.0 al acestui joc de business inovator, profilul lor se dezvaluie. In functie de abilitatile conturate si de personalitate, fiecare student beneficiaza de o analiza personalizata a modului in care poate evolua in cariera.

La finalul jocului, cei mai talentati studenti din tara noastra sunt invitati sa descopere, si in lumea reala, activitatea companiei in Romania, in cadrul evenimentului Be REVEALED'. Jucatorii clasati pe primele sase pozitii in clasamentul international vor vizita, timp de o saptamana, sediul central al companiei, de la Paris. De asemenea, participantii cu punctaj mare pot avea sansa de a fi selectati pentru un internship in cadrul grupului.

REVEAL by LORÉAL reprezinta o noua generatie' in modul de abordare a mediului studentesc. Jocul recreeaza atmosfera provocatoare din cadrul LOréal, unde studentii pot trai experientele multiculturale, specifice companiei. Prin jocuri de tip „role playing', studentii descopera diverse domenii de activitate din cadrul companiei – cercetare, operatiuni, marketing, vanzari, finante. Implicandu-i in activitati diverse, REVEAL ii ajuta pe tineri sa cunoasca activitatea unor departamente pe care, in alte conditii, este posibil sa nu le fi luat in considerare si sa isi descopere, astfel, vocatia.

Compania LOréal a definit trei prioritati in domeniul resurselor umane: recrutarea celor mai bune talente, promovarea diversitatii, sustinerea dezvoltarii profesionale a angajatilor. REVEAL by LOréal reflecta acest mod de abordare, evidentiind modelul de business solid ce sta la baza companiei, in care strategia de recrutare responsabila vizeaza atragerea unor profile diverse, in intreaga lume.

LOréal propune un mediu de lucru care raspunde asteptarilor noilor generatii: antreprenorial, inovativ, flexibil, performant si axat pe dezvoltarea individuala. Numeroase studii derulate la nivel international au clasat LOréal in topul angajatorilor preferati de tinerii absolventi care doresc sa isi inceapa o cariera intr-o companie multinationala.

Pentru a facilita comunicarea cu tanara generatie, LOréal a adoptat diverse strategii de recrutare inovatoare, cum ar fi jocurile de business sau crearea de grupuri dedicate, in retelele de socializare.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri