Kylie Jenner, cea mai tânără miliardară self-made din lume, hărțuită în propria locuință. Un bărbat a escaladat una dintre porţile proprietăţii sale

Vedeta de reality-show Kylie Jenner (22 de ani) a solicitat un ordin de restricţie după ce un bărbat a escaladat una dintre porţile proprietăţii sale şi a bătut „agresiv” la uşa din faţă.

Kylie Jenner a mărturisit că a fost afectată emoţional de incidentul petrecut marţi, 29 octombrie, şi  că a început să se teamă pentru siguranţa sa, relatează Agerpres, citat de Știrile Pro TV.

Kylie Jenner, hărțuită în propria locuință. Un bărbat a escaladat una dintre porţile proprietăţii sale

Bărbatul a reuşit să ajungă la casa acesteia din Calabasas, în apropiere de Los Angeles, California, şi a bătut insistent la uşă.

Confruntat cu agenţii de pază de la reşedinţa vedetei, intrusul ar fi declarat că se afla acolo pentru a vorbi cu Jenner. Ulterior, bărbatul a fost escortat în afara proprietăţii.

În documentele oficiale, Jenner a precizat că nu are „nicio relaţie” cu bărbatul şi că nu s-a întâlnit şi nici nu a comunicat cu el.

„Nu există absolut niciun motiv pentru ca acesta să mă contacteze sau să vină la mine acasă”, a declarat ea, potrivit sursei menționate anterior.

Deşi nu este clar dacă fiica acesteia, Stormi Webster, în vârstă de un an, era acasă în momentul incidentului, Jenner a precizat: „Am un copil mic şi mă tem pentru siguranţa sa”.

Vedetei i s-a acordat un ordin de restricţie temporară în virtutea căruia bărbatul acuzat trebuie să păstreze o distanţă de cel puţin 100 de metri de ea.

La doar 21 de ani, Kylie Jenner a devenit cea mai miliardară self-made din lume

Anul trecut, la vârsta de doar 21 de ani, Kylie Jenner a devenit cea mai tânără miliardară self-made din lume, cumulând, datorită profiturilor obținute de compania sa de cosmetice Kylie Cosmetics, un miliard de dolari.

A atins această performanță cu doi ani înaintea fondatorului rețelei Facebook, Mark Zuckerberg, care a devenit miliardar la 23 de ani.

„Nu m-am așteptat la nimic. Nu am prevăzut viitorul. Dar recunoașterea se simte bine. Este o bătaie plăcută pe umăr că am făcut o treabă bună”, a declarat Kylie, potrivit Forbes.

Foto: Instagram

Citește și: 

Amal Clooney, moment stânjenitor. A fost la un pas să pice pe stradă. Cum a fost fotografiată?

Prințesa Diana s-a stins din viață certată cu mama ei! Incredibil ce i-a zis aceasta prințesei cu puțin timp înainte de a muri

Meghan Markle, forțată să predea conversațiile sale private în procesele împotriva tabloidelor britanice

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete