Klimaktoplant un produs homeopat de calitate germana

Klimaktoplant un produs homeopat de calitate germana
Uncategorized

Menopauza este o perioada fiziologica ce apare deseori insotita de simptome suparatoare ce afecteaza calitatea vietii.
Avand in vedere multiplele efecte adverse, riscuri si contraindicatii ale tratamentului de substitutie hormonala a fost creat Klimaktoplant, un produs homeopat de calitate germana, natural, ce reduce pana la disparitie simptome precum bufeuri, tulburari de somn, stari depresive, nervozitate sau iritabilitate.

Klimaktoplant este un tratament non-hormonal ce moduleaza si stimuleaza procesele fiziologice ale organismului si nu prezinta efecte adverse sau contraindicatii. Este un preparat homeopat standardizat, ce contine patru remedii, fiecare cu modul sau diferit de actiune, ce produc un efect sinergic asupra tulburarilor somatice si psihice ale menopauzei. Cimicifuga racemosa este un remediu utilizat pentru dereglari de natura ginecologica de peste 200 ani.

Produsul este destinat tuturor femeilor aflate la varsta menopauzei cu simptome usoare, medii sau accentuate.

Eficienta medicamentului a fost demonstrata prin studii stiintifice, mai ales pe simptome ca bufeuri, transpiratii, palpitatii, tulburari de somn, stari de epuizare, emotivitate crescuta, dupa numai o luna de tratament.
Klimaktoplant este foarte apreciat atat de doctori cat si de femei, datorita faptului ca este un produs ce nu contine hormoni sau fitoestrogeni si mai ales, nu are efecte adverse, contraindicatii sau interactiuni cu alte medicamente. De aceea, acest medicament este indicat in controlul de lunga durata al menopauzei. Datorita sigurantei de administrare Klimaktoplant se administreaza fara prescriptie medicala.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din