Actorul Kirk Douglas și soția lui, Anne Buydens, 64 de ani de căsătorie. Care sunt secretele longevității cuplului hollywoodian

El – 101 ani, ea – 99 de ani. Actorul Kirk Douglas și soția lui, Anne Buydens, sunt împreună de 64 de ani. Admirat dintotdeauna pentru talentul său actoricesc, pentru clasă și eleganță, Kirk Douglas a fost considerat steaua epocii de aur a cinematografiei hollywoodiene. La peste un secol de viață, actorul american nu încetează să ne uimească. 

Kirk Douglas și soția lui, pe străzile din Beverly Hills

Prin anii ’50, anii de glorie ai vieții sale, Kirk Douglas și-a cunoscut soția. Anne Buydens a fost actriță și producătoare. Conform www.mirror.co.uk, cuplul, extrem de decent de-a lungul timpului, a fost văzut recent, în compania îngrijitorilor lor, pe străzile din Beverly Hills. Cei doi păreau că profită din plin de razele soarelui. Eleganța lor nu i-a lăsat nepăsători pe trecători.

De-a lungul activității sale cinematografice, legendarul actor a cunoscut un succes răsunător cu filme precum Spartacus, 2000 de leghe sub mări sau Lust for life, în care a jucat rolul pictorului Vincent van Gogh. Fa cunostinta cu povestea lui Vincent van Gogh!

Acum, cuplul se pregătește să sărbătorească cea de-a 102-a aniversare a lui Kirk. În ciuda vârstei, actorul are o energie debordantă, care îl uimelte chiar și pe fiul său, Michael. Acesta din urmă a declarat recent că tatăl său continuă să se antreneze cu un instructor personal chiar și la această vârstă.

Viața activă să fie secretul longevității lui Kirk Douglas? Sau poate căsnicia fericită? Poate amândouă?

Cum ajungem să fim longevivi

Kirk Douglas – 101 ani, Anne Buydens – 99 de ani. Câți dintre noi au șanse să atingă aceste vârste? Dar ce îi deosebește pe cei care ajung la capătul vieții la 70-80 de ani de cei care mai trăiesc încă 20 de ani după?

Conform www.webmd.com, genetica joacă un rol important în procesul de îmbătrânire. Cu toate astea, reprezintă doar 20-30% din factorii care contribuie la longevitate. Secretul pare să fie, totuși, stilul de viață. Adoptarea unei bune igiene de viață incluzând o alimentație sănătoasă și exercițiu fizic contribuie în mare măsură la creșterea longevității.

Cercetări desfășurate în anumite zone ale globului, în care viețuiau oameni care au depășit vârsta de 100 de ani, au relevat faptul că aceștia aveau în comun câteva trăsături:

  • un regim bazat pe legume, leguminoase și semințe
  • activități desfășurate în aer liber, precum grădinăritul
  • existența unui scop în viața lor
  • un timp dedicat odihnei pe parcursul zilei
  • nu mâncau mult și sub nicio formă după apusul soarelui
  • un nivel ridicat de socializare

 

 

 

Într-adevăr, relațiile sociale armonioase par să fie extrem de importante, mai importante chiar decât celebritatea sau bogăția. Ele permit oamenilor să fie fericiți, să stea departe de enervări și de mânie. Totodată, socializarea te ține departe de declinul fizic și mental.

Citeste si

Alimentatia si alte trucuri care iti asigura longevitatea

Dușul cu apă rece face cât 100 de flotări… și numai

O femeie a vândut pătuțul bebelușului ei care s-a născut mort. Câteva zile mai târziu, cumpărătorul i-a făcut un cadou neașteptat

Sursa foto: northfoto

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete