Kira Hagi, surpriza de la Antena 1. Ce rol va avea în serialul „Lia”: „Sper să mă ridic la înălțimea așteptărilor!”

Kira Hagi a reușit în ultimii ani să fie în atenția publicului datorită proiectelor sale profesionale în care s-a implicat. Talentul actoricesc, creativitatea, dar și determinarea sa au condus-o către succes, câștigând mulți fani și admiratori de toate vârstele.

Kira Hagi nu doar că poartă numele legendarului său tată, dar a dovedit că poate reuși în carieră muncind din greu fără să profite de notorietatea marelui fotbalist. Fiica lui Gheorghe Hagi activează în domeniul actoriei și al artei, jucând în numeroase piese de teatru și organizând exploziții de pictură atât în România, cum ar fi „Rădăcini', „Călătorie', „Experiment Dezrădăcinare', „Sound of Silence', cât și peste hotare, Franța „Reflections' și Italia „Eternal Feminine', la Florence Biennale XIII.

În prezent, Kira Hagi a fost aleasă să joace un rol important în serialul „Lia' care va fi difuzat de Antena 1. Tânăra actriță a făcut câteva declarații despre personajul în pielea căruia va intra și a dezvăluit ce înseamnă pentru ea acestă nouă experiență.

„Personajul meu, Mira Bădescu, are o meserie care mă intrigă şi mă fascinează deopotrivă. De altfel, asta îmi place cel mai mult la actorie, faptul că pot să întruchipez profesii pe care nu o să am ocazia să le practic și că pot să interpretez nenumărate tipuri de personalități, care scot la iveală conflicte sau împing acțiunea într-o direcție neașteptată. Îmi plac mult răsturnările de situație și îmi place faptul că prin rolul pe care îl joc în acest serial învăț lucruri noi, despre viață, despre relații și despre conflicte. Tot cu ocazia aceasta am și onoarea de a fi în preajma unor profesioniști, care știu să creeze povești, știu bine să le producă și, mai ales, să descopere noi talente. Sper să mă număr printre aceste talente și sper să mă ridic la înălțimea așteptărilor!', a dezvăluit Kira Hagi, scrie Spectacola.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete