Kira Hagi, rol important în filmul „Enescu – Geniul și Prințesa”: „Am fost extrem de onorată”

Kira Hagi poartă un nume extrem de important în România, dar și dincolo de granițe. Nu este doar fiica marelui Gheorghe Hagi, ci o adevărată artistă care a studiat foarte mult în America, însă își dorește să activeze pe meleaguri natale.

Kira Hagi se ocupă de numeroase proiecte din domeniul artei, a jucat în piesa de teatru „Martha și George', iar acum tânăra actriță în vârstă de 26 de ani a anunțat pe rețelele de socializare că s-au încheiat filmările producției „Enescu – Geniul și Prințesa'. Aceasta a avut rolul Prințesei Alice Cantacuzino, rol de care este extrem de mândră.

„Tocmai s-au incheiat filmările la @enescufilm , un film despre viața și iubirile compozitorului. După Martha Bibescu, am descoperit și investigat cu această ocazie o (altă) femeie emblematică a perioadei interbelice. Ce vreau să vă spun este că am fost extrem de onorată să o portretizez pe prinţesa Alice Cantacuzino, scriitoare, dramaturg şi sportivă de performanță, dar şi corespondent de război, în al Doilea Război Mondial. Urmăriți pagina oficială a filmului pentru mai multe detalii. Eu una abia aștept premiera!', a scris Kira Hagi pe pagina sa de Instagram.

Kira-Hagi1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Fiica lui Gheorghe Hagi a menționat că momentan a fost făcut public doar un mic video a ceea ce urmează să aibă premiera anul viitor.

„Momentan nu vorbesc despre film, a fost doar un teaser, e singurul meu proiect pe care îl promovez. La anul, la premieră voi spune mai multe. Din păcate nu pot spune mai multe, pentru că personajul meu dă destul de multe informaţii despre poveste', a precizat actrița, pentru Click!.

Regizorul filmului, Toma Enache, a ales actori cunoscuți pentru distribuția filmului artistic de lungmetraj, precum Constantin Codrescu, Cezara Dafinescu, Manuela Hărăbor, Adrian Titieni și Cristian Sofron.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete