Kinga Sebestyen, în pericol de a-și pierde vocea și vederea

Practică sport de peste 15 de ani, mănâncă sănătos, este fericită și împlinită. Cu toate astea, Kinga Sebestyen a descoperit de curând că se confruntă cu o problemă de sănătate care s-ar putea agrava în timp. Este în pericol de a-și pierde vocea.

Kinga Sebestyen este inițiatoarea fenomenului Kangoo Jumps, care a luat amploare în întreaga Europă. Pentru că la clasele de Kangoo Jumps pe care le susține aproape zilnic, de 10 ani, este nevoită să ridice vocea pentru a acoperi muzica și a se face auzită, Kinga Sebestyen are grave probleme cu corzile vocale.

La această suprasolicitare constantă a corzilor vocale se adaugă o inflamație a acestora pricinuită de nopțile nedormite și de oboseala acumulată din cauza deplasărilor dese pe care instructoarea le face în țară și în străinătate.

Pentru că este în pericol de a-și pierde vocea, Kinga Sebestyen trebuie să facă pauză vocală câteva ore pe zi

Deși, în acest moment, problema cu care se confruntă nu este una foarte gravă, în timp, aceasta poate duce la complicații, acestea constând nu doar în pierderea vocii, dar și a auzului și vederii: “Medicii mi-au spus că, dacă nu ţin pauză vocală măcar 5 ore pe zi, în următoarele şase luni risc să agravez problema corzilor vocale şi să se extindă la urechi sau ochi şi pot rămâne fără vedere sau auz. Este singura problemă de sănătate cu care mă confrunt de peste 15 ani, de când fac acest sport. Şi, ironic, nu are nicio legătură cu sportul în sine, ci cu faptul că mi-am forţat peste măsură vocea', spune Kinga Sebestyen.

Ce le recomandă Kinga Sebestyen persoanelor care au probleme cu kilogramele în plus

Într-un interviu pentru revista Avantaje, Kinga Sebestyen spunea că nu recomandă dietele persoanelor care se confruntă cu kilogramele în plus: “Ar trebui să vorbim despre stil de viață. Nu prea sunt de acord cu dietele. Ar trebui să ne schimbăm stilul de viață. Noi ar trebui cumva să trăim nu pentru soț, nu pentru vecini și prietene, ar trebui tot timpul să ne simțim bine în pielea noastră, să facem antrenamente pentru noi. Nu că vine Revelionul, nu că vine Paștele, nu că mă pregătesc pentru nuntă.

Dacă totuși trebuie să ținem diete, aici recomand, cum fac de 25 de ani, să evităm zahărul și să încercăm să îl înlocuim cu miere, fructe. Eu de când fac programele mele de fat burning, toată lumea trebuie să mănânce pe zi un ananas. E detox, e plin de vitamine și este foarte important să includem în meniu fructe, legume și cel mai important, să bem apă. Nu este de ajuns să bei ceaiuri, cafea sau sucuri, este foarte important să începi să bei apă. Eu încep dimineața cu jumătate de ananas și seara cealaltă jumătate', recomandă Kinga.

Citeste si

Cum a slăbit 60 de kilograme fiica antrenoarei de Kangoo Jumps Kinga Sebestyen

Alimentul secret care o ajută pe Kinga Sebestyen să arate perfect. Îl consumă în fiecare dimineață și seară, iar efectele sunt uimitoare

Surse foto: instagram Kinga Sebestyen, libertatea.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete