Kevin Spacey va merge singur în instanțele britanice pentru acuzațiile de agresiune sexuală, evitând extrădarea din SUA

Kevin Spacey a spus că va merge singur în instanțele din Marea Britanie pentru cele patru acuzații de acuzație de agresiune sexuală și o acuzație de „determinare a unei persoane să se angajeze în activități sexuale penetrante fără consimțământ'.

Actorul a oferit marți o declarație pentru „Good Morning America', subliniind că este „încrezător' că își poate dovedi nevinovăția. Dacă Spacey nu va merge singur în Marea Britanie, autoritățile britanice plănuiesc să solicite extrădarea oficială a actorului din SUA. Spacey poate fi acuzat oficial doar după arestarea sa în Anglia sau Țara Galilor.

Un purtător de cuvânt al Spacey a oferit următoarea declarație pentru „Good Morning America': „Apreciez foarte mult declarația Crown Prosecution Service în care au reamintit cu atenție presei și publicului că am dreptul la un proces echitabil până când se dovedește contrariul. Deși sunt dezamăgit de decizia lor de a merge mai departe, voi apărea voluntar în Marea Britanie de îndată ce voi putea și mă voi apăra împotriva acestor acuzații. Sunt încrezător că îmi voi dovedi nevinovăția.'

Decizia de a-l acuza pe Spacey în Marea Britanie a fost dezvăluită joi de către Crown Prosecution Service (CPS) din Marea Britanie, care a petrecut peste un an examinând un dosar transmis acestora de Poliția Metropolitană.

„CPS a autorizat acuzații penale împotriva lui Kevin Spacey, în vârstă de 62 de ani, pentru patru acuzații de agresiune sexuală împotriva a trei bărbați.

El a fost, de asemenea, acuzat că a determinat o persoană să se angajeze în activități sexuale penetrante fără consimțământ. Acuzațiile sunt urmarea unei analize a probelor strânse de Poliția Metropolitană în ancheta sa. Serviciul Procuraturii Coroanei reamintește tuturor celor interesați că procedurile penale împotriva domnului Spacey sunt active și că acesta are dreptul la un proces echitabil', a declarat Rosemary Ainslie, șeful Diviziei Speciale de Crimă CPS, potrivit Variety.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete