Kate Moss, mărturie neașteptată în procesul fostului soț împotriva lui Amber Heard: „Am alunecat pe scări și m-am rănit la spate”

Kate Moss a depus mărturie prin video, timp de doar trei minute, miercuri, 25 mai, în procesul pentru defăimare Johnny Depp-Amber Heard, spulberând zvonul potrivit căruia actorul a împins-o pe o treaptă când era iubitul ei în anii ’90.

Supermodelul în vârstă de 48 de ani, vorbind din casa ei din Gloucestershire, a declarat instanței din Virginia că ea și Depp au avut o relație din 1994 până în 1998.

Avocatul lui Johnny Depp, Benjamin Chew, a întrebat-o pe Moss dacă s-a întâmplat ceva în timp ce erau în vacanță la stațiunea GoldenEye din Jamaica.

„Ieșeam din cameră, iar Johnny a părăsit camera înaintea mea, și a fost o furtună puternică. Când am ieșit din cameră, am alunecat pe scări și m-am rănit la spate', a spus Moss tribunalului prin intermediul apelului video.

„Am țipat pentru că nu știam ce s-a întâmplat cu mine și mă durea. S-a întors în fugă să mă ajute și m-a dus în camera mea, primind îngrijiri medicale', a adăugat ea.

Kate Moss a spus că Depp nu a împins-o pe scări. Întrebată dacă, la un moment dat în timpul relației lor, a împins-o în acest fel, Moss a răspuns: „Nu'.

„Nu m-a împins, nu m-a lovit cu piciorul sau nu m-a aruncat pe vreo scară, nu', a mai spus fotomodelul tribunalului, scrie The Guardian.

Avocații lui Heard au refuzat să o interogheze pe Moss și i s-a spus că este liberă să plece.

Johnny Depp a fost întrebat cum a fost să asculte acuzațiile fostei sale soții, Amber Heard, împotriva lui în timpul procesului.

„Este o nebunie să aud acuzații odioase de violență, violență sexuală, pe care mi le-a atribuit și de care m-a acuzat. A scăpat de sub control', a spus Johnny Depp.

Acuzațiile împotriva lui, a adăugat el, au fost „ridicole, umilitoare, dureroase, sălbatice și inimaginabil de brutale, crude și toate false. Toate sunt false.'

De-a lungul mărturiei lui Depp de miercuri, el a părut mai argumentat, mai degrabă decât să mențină aspectul de vedetă de film pe care îl afișase până acum. E a sugerat că avocatul lui Amber Heard a fabricat mesaje text negative pe care le-ar fi trimis despre fosta lui soție.

Reamintim că Johnny Depp o dă în judecată pe Amber Heard pentru calomnie în comitatul Fairfax, Virginia, din cauza unui articol din decembrie 2018 pe care l-a scris în Washington Post, descriindu-se ca fiind „o persoană publică care reprezintă abuzul domestic'.

Avocații săi spun că a fost defăimat de articol, deși nu i-a menționat niciodată numele. Depp a negat că a lovit-o vreodată pe Heard și spune că ea a fost abuzatorul în relație.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete