Kate Moss, fosta iubită a lui Johnny Depp, martor în proces. Actorul ar fi împins-o pe scări

Kate Moss ar putea apărea ca martor în procesul defăimare al lui Johnny Depp împotriva lui Amber Heard. Vestea a fost raportată luni în The Post.

Avocații au insistat să pună numeroase întrebări în urmă cu câteva săptămâni, când Amber a menționat-o pe Kate Moss în timpul mărturiei sale, spunând că a auzit un zvon că Johnny Depp și-ar fi împins fosta iubită pe scări.

Kate Moss, extrem de discretă, a evitat să vorbească în cadrul procesului bine documentat, care a făcut titluri de ziare de când a început. Amber a susținut cu câteva săptămâni în urmă că într-o ceartă din 2015 cu soțul ei, ea a devenit îngrijorată că acesta i-ar face rău surorii ei, Whitney, care era prezentă în acel moment. Ea a spus că în acel moment, „s-a gândit instantaneu la Kate Moss și la scări, iar eu m-am aruncat spre el'.

Comentariile ei au stârnit o mare reacție din partea avocatului lui Johnny, în timp ce Johnny zâmbea lângă el. Inițial s-a crezut că numele lui Kate Moss a fost interzis să fie inclus în proceduri, dar rapoartele sugerează acum că echipa lui Johnny Depp ar putea avea dovezi care să infirme un incident zvonit între actor și celebrul fotomodel.

Kate nu a spus niciodată că a fost abuzată de Johnny în timpul relației lor, care a durat din 1994 până în 1997. La trei ani după despărțirea cuplului, Johnny Depp a vorbit despre sfârșitul relației lor și a recunoscut că a fost de vină.

„Nu m-am simțit niciodată atât de emoționat lângă o femeie până acum. Am fost atât de prost pentru că nu am făcut ce trebuia pentru relația noastră. Eu sunt cel care trebuie să-și asume responsabilitatea pentru ceea ce s-a întâmplat, mi-a fost greu să mă descurc, mi-am lăsat munca să stea în cale și nu i-am acordat atenția pe care ar fi trebuit să i-o dau. Toată treaba a fost o nebunie pentru că nu ar fi trebuit niciodată să mă supăr atât de mult cu ceea ce oamenii au de spus despre munca mea. Sigur că ar trebui să-mi pese de filmele mele, dar când ajung acasă ar trebui să încerc să las chestiile astea în urmă. Nu am putut face asta și a fost îngrozitor. Crede-mă, sunt un prost total uneori', a spus el într-un interviu pentru revista HELLO! 1998.

Kate, care vorbește rar despre viața ei privată, a recunoscut mai târziu la Vanity Fair că a plâns „de ani de zile' după despărțire, scrie Hello Magazine.

„Nu există nimeni care să fi putut vreodată să aibă grijă de mine. Johnny a făcut-o un pic. Am crezut ce a spus. Și asta mi-a lipsit când am plecat. Chiar am pierdut acel om în care puteam avea încredere. Coșmar. Ani și ani de plâns', a împărtășit ea.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete