Kate Middleton, vizită specială care are o legătură neașteptată cu regina

Kate Middleton începe sărbătorile cu o întâlnire care i-a scos în evidență latura artistică. Ducesa de Cambridge, care a obținut o diplomă de istorie a artei la Universitatea Saint Andrews (unde l-a cunoscut și s-a îndrăgostit de soțul prințul William ), a vizitat joi, 2 decembrie, Muzeul Victoria and Albert din Londra pentru a vedea expoziția Fabergé, care prezintă mai mult de 200 de obiecte bijuterie create de Carl Fabergé.

Kate Middleton, în vârstă de 39 de ani, are o legătură specială cu expoziția, deoarece trei dintre celebrele ouă decorative expuse au fost donate de bunica ei, regina Elisabeta. În timp ce vizira expoziția, intitulată Fabergé in London: Romance to Revolution, Kate a aflat despre opera lui Fabergé și despre faptul că singura sa filială din afara Rusiei s-a deschis la Londra în 1903.

Expoziția prezintă cea mai mare expunere a legendarelor ouă de Paște imperiale ale lui Fabergé dintr-o generație, dintre care câteva sunt prezentate în Marea Britanie pentru prima dată. În expoziție sunt incluse cel de-al treilea ou imperial, care a fost descoperit de un dealer de fier vechi în 2011 (după ce a dispărut cu aproape 50 de ani mai devreme în 1964) și cel mai mare, oul de la Kremlinul din Moscova, care a fost inspirat din arhitectura Catedralei Adormirii la Moscova și are o cutie muzicală care cântă imnul preferat al țarului Nicolae al II-lea. De asemenea, este expus oul Alexander Palace, care conține un model al palatului în interior.

Cele trei ouă împrumutate muzeului de către regină sunt Oul Colonnade, Coșul cu ouă de flori și Oul Mozaic. V&A (Muzeul Victoria și Albert) a fost înființat în 1852 pentru a pune operele de artă la dispoziția tuturor și pentru a inspira designerii și producătorii britanici.

Săptămâna viitoare, Kate urmează să găzduiască un concert spectaculos de colinde de Crăciun la Westminster Abbey, care îi va evidenția pe eroii pandemiei de COVID-19 și va celebra modul în care comunitățile s-au reunit.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete