Kate Middleton și Prințul William, mesaj neașteptat pentru Meghan Markle

Kate Middleton și Prințul William au împărtășit o fotografie de la recenta vizită a Ducesei de Sussex în Marea Britanie.

Meghan Markle primește urări de ziua ei de naștere din partea rudelor sale regale.

Kate Middleton și prințul William au accesat joi rețelele de socializare pentru a-i transmite un mesaj ducesei de Sussex cu ocazia împlinirii a 41 de ani, scrie People.

“Îi dorim o zi de naștere fericită ducesei de Sussex”, au scris Kate și William pe Twitter, alături de o fotografie cu Meghan din recenta sa vizită în Marea Britanie pentru celebrarea Jubileului de Platină al reginei Elisabeta.

Prințul Charles și Camilla, ducesa de Cornwall, i-au urat, de asemenea, o zi de naștere fericită lui Meghan pe Twitter, împărtășind o fotografie similară a ducesei de Sussex de la slujba de mulțumire la care a participat alături de prințul Harry în onoarea reginei la catedrala St. Paul’s, pe 3 iunie.

“La mulți ani ducesei de Sussex!”, au scris ei, adăugând un emoji cu baloane.

https://twitter.com/ClarenceHouse/status/1555102896622125056?cxt=HHwWgIC-5Yv26pQrAAAA

Meghan, care își petrece ziua de naștere în privat alături de soțul ei, prințul Harry, și de copiii lor Archie, în vârstă de 3 ani, și Lilibet, în vârstă de 1 an, a călătorit împreună cu familia sa la Londra în iunie pentru a onora cei 70 de ani pe tron ai monarhului, care au depășit recordul de 70 de ani.

De asemenea, vizita i-a oferit lui Lili ocazia de a-și întâlni pentru prima dată străbunica. Fiica lui Meghan și a lui Harry poartă numele monarhului, Lilibet fiind porecla din copilărie a reginei.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au acomodat la viața de familie cu patru membri în Montecito, California, de când s-au retras ca membri activi seniori ai familiei regale în 2020. De atunci, ei s-au concentrat în mare parte pe fundația lor Archewell, atrăgând atenția asupra diferitelor eforturi caritabile.

Cel mai recent, Harry s-a adresat ONU în cadrul Zilei Nelson Mandela.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete