Kate Middleton, răspunsul neașteptat pe care l-a dat unui fan când i-a zis că va deveni o „genială prințesă de Wales”

Kate Middleton a avut o reacție dulce și neașteptată când un fan i-a făcut un compliment semnificativ în timpul unui angajament regal în Țara Galilor la începutul acestei luni.

Pe 4 iunie, Kate, în vârstă de 40 de ani, și Prințul William, în vârstă de 39 de ani, au vizitat Castelul Cardiff alături de copiii lor, Prințul George și Prințesa Charlotte, în onoarea jubileului de platină a Reginei Elisabeta a II-a. În timpul întâlnirii, familia a discutat cu oamenii din afara castelului.

Într-un moment inedit, o femeie i-a strâns mâna Ducesei de Cambridge și i-a spus: „O să fii o prințesă genială de Wales'.

Părând foarte emoționată, Kate Middleton a răspuns: „Oh, ești foarte amabilă'. Făcându-i semn lui William, ea a adăugat: „Sunt pe mâini bune'.

Momentul a fost surprins de către un utilizator Twitter, care a declarat pentru People: „Soții Cambridge sunt o familie drăguță. Am zburat în ultimul moment din Miami pentru a participa la Jubileul de platină și am decis să merg la Cardiff cu o zi înainte. Am întâlnit oameni din întreaga lume care doreau să-i cunoască. Nu știam că îi vor aduce pe Prințul George și Prințesa Charlotte. Imediat ce i-am văzut, am fost cu toții hipnotizați de ei. Am pierdut trenul înapoi la Londra și am ajuns târziu la petrecerea de platină de la Palat, dar a meritat totul!'

Kate Middleton, care a primit titlul de Ducesă de Cambridge la nunta ei cu William în 2011, va fi probabil cunoscută drept Prințesa de Wales (ca și regretata ei soacra, Prințesa Diana) atunci când William va lua titlul de Prinț de Wales după ce tatăl său, Prințul Charles, va deveni rege.

În calitate de viitoare regină care crește un viitor rege, se așteaptă ca Ducesa de Cambridge să îndeplinească perfect mai multe roluri: prințesă, soție de susținere, mamă, constructor de poduri internaționale, avocat de caritate și multe altele.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete