Kate Middleton ne-a arătat o fotografie recentă a prințesei Charlotte: este adorabilă

Din ultima fotografie pe care Kate Middleton, Ducesă de Cambridge, a arătat-o publicului, reiese un lucru clar: Kate este foarte talentată în a surprinde momente memorabile cu ajutorul aparatului foto. 

Ducesa de Cambridge și-a încântat fanii (care nu sunt puțini), sâmbătă, 7 august, când a împărtășit o nouă fotografie a prințesei Charlotte.

Kate a postat pe Instagram trei fotografii pe care le-a făcut recent în Norfolk în timpul unei excursii de familie la Big Butterfly Count.

Într-o singură imagine, Charlotte arată pur și simplu adorabil în timp ce ține delicat un fluture în mână. Micuța prințesă poartă un tricou albastru cu mânecuțe cu volan și pantaloni scurți simpatici, cu floricele albe pe fond roz.

Subtitrând fotografiile, Ducesa a scris: „Am vrut să vă arătăm acești frumoși fluturi Peacock și Red Amiral ca parte a inițiativei Big #ButterflyCount ce are loc în Marea Britanie. Campania @savebutterflies ne încurajează pe toți să protejăm aceste creaturi incredibile, deoarece nu numai că sunt frumoase dar sunt și extrem de importante. Fluturii sunt părți vitale ale ecosistemului, atât ca polenizatori, cât și ca segmente ale lanțului alimentar.”
Fanii au reacționat rapid, iar comentariile sunt copleșitoare: „Atât de încântătoare… [iubesc] aceste mâini minuscule'.  „Cât de perfect', sau „Uau, atât de frumos'.

Kate este foarte talentată la fotografie și se știe deja că ea face deseori portretele oficiale ale copiilor ei. De curând, a fost dezvăluită informația potrivit căreia fotografiile în mișcare ale celor doi supraviețuitori ai Holocaustului cu nepoții lor au fost incluse ca parte a unei noi expoziții de fotografie la Imperial War Museum din Londra.

Pentru cei care nu știu, Kate a surprins câteva imagini cu Yvonne Bernstein și Steven Frank (supraviețuitori ai Holocaustului) la Palatul Kensington în ianuarie 2020, marcând 75 de ani de la sfârșitul Holocaustului.

Ducesa a spus la acea vreme că Yvonne și Steven sunt „doi dintre eroii necunoscuți care au luptat pentru supremația vieți” și că poveștile lor vor rămâne în sufletul ei pentru totdeauna.

Foto: Hepta


Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro