Kate Middleton, momente emoționante la înmormântarea Reginei care spun multe despre ea ca mamă

Să-ți iei rămas bun de la o persoană dragă nu este niciodată ușor, cu atât mai puțin atunci când ochii lumii îți urmăresc fiecare mișcare. Dar familia regală a fost zilele trecute imaginea grației și a bunului simț, în timp ce își aducea omagiile la funeraliile Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a. În timpul ceremoniei emoționante, telespectatorii au lăudat echilibrul și forța de care au dat dovadă Prințul William și Kate Middleton și copiii lor mici.

Mulți au remarcat atingerile și privirile pline de grijă ale Prințesei de Wales față de Prințul George și Prințesa Charlotte pentru a-i ajuta în această zi dificilă. Un expert în parenting a spus că prezența celor doi micuți a fost o „mișcare inteligentă” a părinților lor, scrie The Sun.

Comportamentul lui Kate Middleton la funerariile Reginei Elisabeta a II-a a spus multe despre ea ca mamă. O înmormântare de stat este un eveniment intimidant chiar și pentru adulți, dar dacă se adaugă faptul că a fost vorba de bunica lor, la care au participat 2.000 de oameni devotați, totul trece la un cu totul alt nivel.

De aceea, decizia prințului și a prințesei de Wales de a-și lua cei doi copii mai mari a fost de-a dreptul curajoasă. Când vine vorba de doliu, oamenii pot fi imprevizibili, iar cu un sentiment atât de mare profund și plin de istorie, cu ochii ațintiți asupra Familiei Regale, William și Kate au riscat enorm aducându-și copiii de nouă și șapte ani.

Cu toate acestea, ei au înțeles intuitiv cât de important ar fi fost pentru copii să fie incluși, motiv pentru care atitudinea lor a fost excepțională. Aceasta arată cu adevărat cât de încrezători sunt ca părinți.

Prințul George și prințesa Charlotte au stat toată viața în preajma reginei, pe care o numeau cu afecțiune Gan-Gan, și au creat o mulțime de amintiri alături de ea. Ar fi fost păcat să li se răpească posibilitatea de a-și împărtăși durerea personală cu alte persoane care au iubit-o la fel de mult, excluzându-i de la înmormântare.

În afară de faptul că micuții erau îmbrăcați impecabil pentru această ocazie, o lume întreagă a văzut cum Kate îi mângâia și îi strângea pe copii când credea că au nevoie. Și aici Prințesa a arătat din nou cât de încrezătoare și intuitivă este ca mamă. În loc să îi protejeze pe copii de realitățile vieții, ea îi expune la ele, dar pune la punct strategii pentru a-i sprijini.

Acesta este modul în care se construiește reziliența la copii și atât Kate Middleton, cât și Prințul William par să facă acest lucru fără efort. Moartea face parte din viață și, aducându-i la înmormântare, au avut ocazia să îl vadă pe Regele Charles și pe alți membri ai Familiei Regale manifestându-și emoțiile.

Acest lucru le normalizează durerea, le validează propria durere și îi ajută să navigheze în confuzia lor în jurul morții. Comportamentul copiilor pe parcursul ambelor slujbe de la Westminster Abbey și St George’s Chapel din Windsor a fost impecabil.

profimedia-0724106663SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Prințul George și Prințesa Charlotte sunt al doilea și al treilea în linia de succesiune la tron – viața lor va fi una de datorie și de serviciu, guvernată de reguli și ceremonii rigide. Ei vor trebui să învețe să-și regleze emoțiile în ocazii mari.

Aceasta este o pregătire fantastică pentru viitoarele lor roluri și, cu cât încep mai devreme, cu atât le va fi mai ușor. Nu există o pregătire mai bună pentru munca care îi așteaptă decât să participe la înmormântarea bunicii lor la o vârstă atât de fragedă, sub privirile întregii mass-media mondiale.

Ceea ce este extraordinar cu această ocazie este că au reușit să își dezvolte aceste abilități de reziliență emoțională cu siguranța părinților lor chiar lângă ei. Acesta este motivul pentru care Prințul și Prințesa de Wales sunt foarte perspicace atunci când vine vorba de educația lor parentală, de aceea au considerat că Prințul Louis, în vârstă de patru ani, este prea mic pentru a sta liniștit la un eveniment atât de sumbru și a fost lăsat acasă.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Educatie