Kate Middleton, dezvăluiri despre boala din timpul sarcinilor sale: „De fapt, mi-a plăcut foarte mult travaliul”

Kate Middleton este mamă a trei copii adorabili împreună cu soțul ei, Prințul William: Prințul George, în vârstă de opt ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de șase ani, și Prințul Louis, în vârstă de trei ani.

Pe lângă îndeplinirea tuturor îndatoririlor sale regale și angajamentelor publice, Kate Middleton este o mamă foarte practică, își duce copiii la școală, gătește pentru ei și se joacă împreună în familie.

Cu toate acestea, cele trei sarcini ale ducesei nu au fost simple, deoarece ea suferea de o boală severă a sarcinii numită hiperemesis gravidarum la fiecare copil.

„A fost foarte greu. Eram foarte bolnavă. Nu mâncam lucrurile pe care ar fi trebui să le mănânc și totuși corpul era încă capabil să ia toată bunătatea din organism și să crească o viață nouă, ceea ce cred că este fascinant', a declarat Ducesa de Cambridge la Happy Mum, Happy Baby a lui Giovanna Fletcher, în februarie 2020.

Ducesa de Cambridge a dezvăluit, de asemenea, efectul pe care l-a avut boala asupra soțului ei, spunând: „William a simțit că nu poate face mare lucru pentru a ajuta și este greu să vezi că cineva suferă și nu poți face nimic în acest sens'.

Din cauza sarcinilor sale dificile, Kate Middleton i-a spus Giovannei că preferă să fie în travaliu.

„Pentru că a fost atât de rău în timpul sarcinii, de fapt mi-a plăcut foarte mult travaliul… Pentru că de fapt a fost un eveniment despre care știam că va avea un sfârșit! Dar știu că unii oameni au momente foarte, foarte dificile, așa că nu este pentru toată lumea. Nicio sarcină nu este la fel, nicio naștere nu este la fel.'

Cu mulți alți membri ai familiei regale care vor deveni părinți anul acesta, fanii ducilor de Cambridge așteaptă cu nerăbdare să vadă dacă cei doi vor mai face și al patrulea copil.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete