Kate Middleton dezvăluie tradiția de la care nu se abate Regina când o vizitează strănepoții ei

Kate Middleton și Prințul William s-au numărat printre membrii familiei care au vizitat-o ​​pe regină în timpul vacanței sale la Balmoral în această vară. Monarhul are 11 strănepoți.

Prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis au o strânsă legătură cu străbunica lor, iar ducesa a vorbit despre tradiția de la care nu se abate Regina ori de câte ori aceștia o vizitează.

În primul ei interviu TV solo pentru documentarul ITV din 2016, Regina noastră la 90 de ani , Kate a dezvăluit dragostea monarhului pentru familia ei.

Vorbind despre nașterea fiicei sale Charlotte, ducesa a spus: „Regina a fost cu adevărat încântată că era fetiță și cred că imediat ce ne-am întors aici la Kensington, a fost unul dintre primii noștri vizitatori. Cred că îi place foarte mult de Charlotte. Se uită mereu la ceea ce face.”

„George are doar doi ani și jumătate și el o numește ‘Gan-Gan’. Ea lasă întotdeauna un mic cadou sau ceva în camera lor când mergem și rămânem, iar asta arată dragostea pentru familia ei.”

Ducii de Cambridge o vizitează în mod tradițional pe regină la moșia ei scoțiană în timpul verii și petrec Crăciunul cu monarhul la Sandringham, rămânând la casa lor din apropiere, Anmer Hall.

Înainte de logodna cu Prințul William, Kate s-a bucurat de o invitație la Balmoral. De asemenea, și părinții viitoarei ducese, Carole și Michael Middleton, au fost invitați la moșia reginei.

Ducele și ducesa de Cambridge se vor pregăti fără îndoială pentru un program încărcat de toamnă, în timp ce copiii lor se vor întoarce la școală și la grădiniță săptămâna viitoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete