Kate Middleton, curajoasa de la Casa Regală. A ținut în mână o creatură înspăimântătoare

Kate Middleton împreună cu Prințul William au vizitat în Irlanda de Nord, Universitatea Ulster. Ducesa a ținut în mână fără frică o tarantulă. 

Ducesa Kate și prințul William au vizitat ferma Kidz ca parte a călătoriei lor în Irlanda. Acolo, cei doi regali au fost surprinși de numeroase creaturi târâtoare, dar au dat dovadă de un imens curaj, ținând câteva în mâinile lor! Alții în locul lor ar fugi țipând.

Ducesa Kate ține fără teamă un păianjen pe nume Charlotte

Un animal foarte special a ajuns chiar în mâinile Ducesei Kate: tarantula „Charlotte'. Tânăra de 39 de ani l-a lăsat cu curaj pe păianjenul mare și păros să se târască pe palme. Ea a zâmbit și a părut în largul său în timp ce ținea creatura. În fundalul imaginii, William poate fi văzut păstrându-se la distanță, sugerând că era mai puțin entuziasmat decât soția sa de a se apropia de tarantulă.

Prințul William a îndrăznit să lase un șarpe să-i alunece printre mâini. În timp ce făcea acest lucru, ducele de Cambridge a spus: „George va fi atât de supărat!'. Tinerii regali probabil s-ar fi bucurat să se întâlnească cu animalele neobișnuite.

Ducele și ducesa s-au distrat pe cinste în vizita lor la ferma Irlandei de Nord și au observat și alte animale cu interes. Vizita a venit a doua zi după apariția lor spectaculoasă de la premiera noului film din seria James Bond, No time to die.

Prince William and Catherine Duchess of Cambridge visit to Ulster University Magee Campus, Londonderry, Northern Ireland – 29 Sep 2021SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Kate și-a schimbat rochia spectaculoasă Jenny Packham de la premiera James Bond cu un costum purpuriu.

„Este minunat să vă întoarceți în Irlanda de Nord pentru o zi la Derry-Londonderry, auzind de la tineri despre cum a fost viața în timpul pandemiei și întâlnirea organizațiilor care lucrează în comunități', a publicat Palatul Kensington într-un tweet.

Este prima dată când Kate și William ajung în această parte a Irlandei de Nord, după ce a vizitat anterior alte părți ale țării de mai multe ori, inclusiv în 2016 și 2019. Ei nu sunt singurii membri ai familiei care au vizitat recent regiunea. Săptămâna trecută, prințul Edward și soția sa Sophie au fost prezenți la diferite evenimente la Belfast.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete