Kate Middleton a plâns chiar în ziua nunții cu prințul William! Ce detaliu a reușit să o întristeze?

Nunta lor a fost evenimentul anului 2011, iar pentru ca totul să iasă perfect, o întreagă echipă a muncit luni în șir, astfel încât nimic să nu le strice mirilor ziua cea mare. În ciuda pregătirilor realizate cu simț de răspundere, se pare că un detaliu a reușit să o întristeze pe Kate Middleton, iar aceasta a plâns chiar în ziua nunții cu prințul William.

Dincolo de frumusețea lor, nunțile în familia regală britanică sunt o sursă de stres atât pentru protagoniști, cât și pentru cei care se ocupă de organizare, având în vedere că totul trebuie să iasă perfect. Deși ceremonia a fost urmărită de oameni din întreaga lume și a părut că totul a decurs conform planificării, se pare că a fost un lucru care a deranjat-o foarte tare pe actuala ducesă de Cambridge și a determinat-o să plângă în cea mai importantă zi a vieții ei.

Kate Middleton a plâns chiar în ziua nunții cu prințul William! Ce detaliu a reușit să o întristeze?

Orice detaliu legat de nunta regală trebuie ținut secret până în ziua cea mare, astfel că prințul William și Kate Middleton au făcut eforturi mari pentru ca informațiile despre organizarea nunții să nu ajungă în presă. Deși a fost foarte discretă, jurnaliștii au reușit să afle designerul care urma să îi croiască rochia ducesei de Cambridge, iar acest lucru a întristat-o foarte tare.

“Acest eveniment a cauzat o mare tristețe la Palat pentru că ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a fost tot ce a putut pentru a păstra secretul în legătură cu rochia de mireasă.”, a declarat Katie Nicholl, potrivit mirror.co.uk.

Chiar dacă s-a străduit, Kate Middleton nu a reușit să ascundă acest lucru, iar presa a dezvăluit că Sarah Burton este designerul care a gândit rochia de mireasă, ținând cont și de dorințele ducesei. Designerul a negat orice implicare până când familia regală britanică nu a făcut anunțul oficial.

Deși apropiații ducesei spun că aceasta s-a întristat foarte tare pentru că în presă au apărut informații despre designul rochiei înainte de ziua care mare, Kate Middleton a avut un zâmbet larg pe față pe toată durata nunții, semn că a reușit să treacă peste acest detaliu și să se bucure de moment.

Deschide galeria foto a vedea mai multe fotografii cu Kate Middleton și prințul William.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Andreea Raicu: „Obsesia care mi-a distrus viața. Obișnuiam să tânjesc …'

Barack și Michelle Obama au aniversat 27 de ani de căsnicie

Angelina Jolie, din ce în ce mai îndrăzneață după divorțul de Brad Pitt. A pozat goală pentru coperta unei reviste!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete