Kanal D pregătește o schimbare uriașă. Ce se întâmplă cu emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”?

Denise Rifai a primit o veste senzațională de la șefii postului de televiziune Kanal D. Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai' se bucură de un rating extraordinar, motiv pentru care s-a decis o schimbare majoră.

Denise Rifai a dat cea mai mare lovitură cu emisiunea pe care o prezintă și începând de săptămâna viitoare, fanii acesteia vor putea viziona interviurile inedite cu o jumătate de oră mai devreme. Altfel spus, marți, 27 iulie, talk-show-ul fenomen va fi difuzat la ora 22:30.

Această schimbare a fost decisă de șefii postului în urma ratingului foarte bun, dar și cerințelor fanilor. Pe rețelele de socializare au fost numeroase mesaje lăsate de aceștia în care își exprimau dorința de a vedea emisiunea la o oră mai apropiată de prime-time. Așadar, începând de luni, 26 iulie, fanii Kanal D vor avea parte de mai multe modificări ale programului.

Cine este Denise Rifai?

Denise Rifai se bucură de un real succes în lumea televiziunii, poartă un nume care are o însemnătate aparte în limba arabă (Rifai = „Cel de Sus'), însă ea se descrie ca fiind „un om foarte simplu, un om credincios, curat emoțional'.

Tatăl ei, de origine iordaniană este un prestigios arhitect, însă ea susține că nu are talent la desen și a declarat că presa este pasiunea vieții sale.

„Am ales să fac o facultate de comerț exterior la vremea respectivă, la ASE, pe care am urmat-o patru ani, integral. Dar fiecare om are drumul lui, presa a fost marea mea pasiune, așa că, imediat după facultate, am urmat un curs de jurnalism și de acolo a început totul', a declarat Denise Rifai.

Talk-show-ul „40 de întrebări cu Denise Rifai' a reprezentat pentru ea împletire a două lumi pe care ea le stăpânește foarte bine: lumea economică și cea politică.

„De când am intrat în presă, am dorit să fac politică. (…) Pur și simplu am intrat la emisiune, în miez de zi. (…) Am păstrat elementele economice, dar în lume politicul dictează inclusiv sfera economică. Emisiunea a împletit cele două sfere, care sunt dependente, și asta a fost rețeta succesului meu', a mai spus jurnalista de la Kanal D, într-un interviu acordat revistei Avantaje.

Pentru că auto-critica ne conduce de cele mai multe ori către o nouă treaptă a dezvoltării noastre, Denise Rifai are câteva lucruri pe care și le reproșează. Ea susține că face parte din categoria oamenilor care atunci când se grăbește devine furioasă. După emisiune se analizează și caută soluții pentru a deveni mai calmă și cea mai bună variantă a ei pe măsură ce trece timpul.

„Câteodată sunt repezită, mă înfurii uneori, dar am învățat că se reglează aceste lucruri. Sunt propriul meu barometru și sunt foarte atentă la ce fac, mă analizez după emisiuni. Învăț să mă controlez și să fiu mai calmă', a mărturisit Denise Rifai.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete