Kamara, tatăl mândru al unei fete de 22 de ani. Cum arată fiica sa și cu ce se ocupă?

Kamara a fost cuprins de valurile tinereții, iar pe când avea doar 23 de ani s-a căsătorit și a făcut o fată. Acum fiica sa are 22 de ani, iar relația dintre ei este una bazată pe comunicare și încredere.

Kamara se poate declara un tătic mândru, dar și un luptător dacă stăm să ne gândim la problemele de sănătate cu care se confruntă micuțul lui, Leon. Cu toate acestea, cântărețul menține legătura cu Stephanie Sara, fiica pe care o are dintr-o căsnicie anterioară. Fata sa este atrasă de lumea artistică, însă nu de muzică precum părintele ei.

Kamara a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Stephanie Sara și potrivit spynews.ro, cei doi sunt foarte buni prieteni și vorbesc despre orice.

„Când ea s-a născut, imediat au venit alte responsabilități, totul a venit brusc. La 27 de ani am divorțat, din păcate! Nu ne mai înțelegem și nu avea sens să coexistăm pentru nimic. În prezent mă înțeleg minunat cu Stephanie. Avem o relație foarte deschisă și povestim aproape orice. Este minunată”, a mărturistit Kamara, la Antena Stars.

De asemenea, cântărețul a dezvăluit și care este marea pasiune a fiicei sale. Aceasta nu este atrasă de muzică, însă tot în sfera artistică rămâne. Tânăra de 22 de ani este atrasă de arta fotografică, activând în acest domeniu, chiar dacă este încă studentă.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cum orice tată de fată nutrește niște emoții puternice atunci când micuța bebelușă gingașă crește, nici Kamara nu a fost ocolit de aceste trăiri. Stephanie Sara este într-o relație cu un coleg de facultate și s-au mutat împreună. Celebrul cântăreț a mărturisit că l-a cunoscut pe iubitul fiicei sale și este fericit pentru că cei doi tineri se înțeleg foarte bine.

„E o fată foarte deșteaptă. Face foto-video este la o facultate cu iubitul ei. S-au mutat deja împreună! Îmi place de el. Se ocupă cu aceeași sferă, e foarte ok. Am o relație foarte deschisă cu ei și mereu i-am spus să aibă grijă de ea! Ca și mine, are ciudățeniile ei. Face poze, montaje, ceva ce nu toată lumea înțelege. A ales cu cap tot ce a făcut', a mai spus cântărețul.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete