Și-a pus căsnicia în pericol prin acest gest! Cântărețul a fost surprins ținând o altă femeie de mână. El și soția lui au împreună un fiu în vârstă de patru ani

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Artistul Justin Timberlake (38 de ani) care, din anul 2012, este căsătorit cu actrița Jessica Biel (37 de ani), a fost surprins de paparazzi ținându-se de mână cu o colegă de muncă, actrița Alisha Wainwright, în timpul unei petreceri.

Alisha este inițial surprinsă punându-i cântărețului mâna pe picior înainte ca acesta să o prindă și cei doi să fie fotografiați mână în mână.

Perechea a fost fotografiată în jurul orei 00:00, vorbind și consumând băuturi alcoolice într-un bar din New Orleans, în timpul unei pauze de la filmările noii lor producții, film la care lucrează împreună.

Justin Timberlake, surprins ținând o altă femeie de mână. El și actrița Jessica Biel sunt căsătoriți de 7 ani

În peliculă, Justin și Alisha joacă un cuplu. O sursă a măturisit, pentru publicația The Sun, că artistul băuse mult și că nu se putea ține pe picioare.

Cu toate acestea, majoritatea a fost surprinsă să-l vadă pe actor ținând-o pe Alisha de mână, riscând astfel să-și supere soția.

Justin și Jessica au împreună un fiu, Silas, în vârstă de patru ani. O altă sursă a mărturisit că Justin și Alisha au zâmbit și râs întreaga seara.

Perechea a fost singură pe balcon timp de 40 de minute înainte de a intra în local și de a pleca acasă.

„La un moment dat, i-a luat mâna și se rezemau pe genunchiul lui. Apoi ea îi atingea ușor piciorul.

Tot el a prins-o apoi cu ambele mâini și se juca cu ea.” Justin a fost fotografiat la începutul săptămânii purtându-și vergheta, însă nu o purta și în seara cu pricina.

Perechea, care filmează în prezent drama Palmer, a ieșit în oraș cu o parte din colegii de platou, fiind fotografiați în localul The Absinthe House.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Camelia Potec, mai multă mișcare pentru a scăpa de ultimele două kilograme luate în timpul sarcinii

Iulia Albu, analiza completă a ținutelor purtate de Adelina Pestrițu, Irina Deaconescu și Maria Zvinca pe covorul roșu al galei Peoples Choice Awards 2019

Fostul iubit al lui Lindsay Lohan s-a stins din viață! Omul de afaceri avea doar 38 de ani. Prima declarație a actriței

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete