Justin Bieber și Selena Gomez s-au despărțit din cauza lui Hailey? „Oh, i-ai furat bărbatul”, au presupus fanii lor

Justin Bieber și Selena Gomez s-au iubit opt ani de zile, până în martie 2018. Ba se despărțeau, ba se împăcau, până când și-au spus adio definitiv. Atunci a apărut în peisaj Hailey, cea care a devenit soția starului. Într-un interviu, el a vorbit despre fosta relație de iubire a soțului ei.

Gazda podcastului „Call Her Daddy', Alex Cooper a întrebat-o direct pe Hailey dacă ea l-a despărțit pe Justin Bieber de Selena Gomez. Relația lor a început în același an în care cei doi s-au despărțit.

„Este important ca oamenii să știe adevărul. Pentru că există un adevăr', a explicat Hailey. „E așa o nebunie, încât nu am vorbit niciodată despre asta. O mare parte din perpetuare, din ură, provine din ideea asta: Oh, i-ai furat bărbatul', a mai spus ea, după care a povestit pe larg tot ce s-a întâmplat.

„Când el (n.r. Justin Bieber) și cu mine am început să plănuim să ieșim sau orice de genul acesta, el nu a fost niciodată într-o relație. Nu aș face-o niciodată, nu îmi stă în caracter să mă bag în relația altcuiva. Am fost crescută mai bine de atât. Nu sunt intreresată să fac asta și nu am fost niciodată.', a spus Hailey spulberând orice speculații.

2021 Met Gala at the Metropolitan Museum of ArtSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Nu am fost niciodată cu el când a fost într-o relație cu cineva', a adăugat Hailey, conform a1.ro. „Înțeleg cum arată din exterior toată această situație, ca noi să ieșim împreună și să ne logodim imediat după ce el s-a întâlnit cu fosta. Dar, știu sigur că pentru ei, să închidă acea ușă, a fost lucrul potrivit'.

Hailey Bieber a ținut să puncteze că Justin nu era într-o relație cu Selena când ei au început să iasă împreună. „Nu erau într-o relație în acel moment, dar desigur există o istorie foarte lungă acolo și nu este relația mea. Nu are nimic de-a face cu mine. Așa că respect asta foarte mult și știu că a închis un capitol și cred că a fost cel mai bun lucru care i s-ar fi putut întâmpla: să meargă mai departe, să se logodească și să se căsătorească, să-și continue viața în acest fel.', a spus Hailey Bieber. „Și îmi este greu să vorbesc despre asta pentru că nu vreau să vorbesc în numele lor.', a adăugat aceasta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete