Julio Iglesias, tatăl biologic al unui bărbat de 43 de ani. Cum arată fiul pe care a refuzat să îl recunoască?

După un proces de paternitate care s-a întins pe aproape 30 de ani, o instanță din Valencia a decis astăzi că Julio Iglesias este tatăl biologic al unui bărbat de 43 de ani. Cum arată fiul pe care celebrul cântăreț a refuzat să îl recunoască?

Julio Iglesias a negat o lungă perioadă de timp că Javier Sanchez-Santos, un bărbat în vârstă de 43 de ani, este fiul său biologic. Cântărețul a refuzat testul ADN, cu toate că asemănarea fizică între cei doi este mai mult decât evidentă.

Julio Iglesias, tatăl biologic al unui bărbat de 43 de ani. Cum arată fiul pe care a refuzat să îl recunoască?

Procesul a fost intentat împotriva cântărețului chiar de către Javier Sanchez-Santos, în anul 2017, asta după ce și mama acestuia, balerina portugheză Maria Edite, încercase să dovedească în instanță paternitatea băiatului ei, în 1992. Atunci, cererea ei a fost respinsă. Se pare că bărbatul de 43 de ani este rodul unei scurte aventuri pe care balerina portugheză Maria Edite a avut-o cu Julio Iglesias în anul 1975, atunci când acesta încă era căsătorit cu Isabel Preysler.

Pe baza unor probe prelevate de pe șervețele și mucuri de țigară cu care Julio Iglesias a intrat în contact, Javier Sanchez-Santos a reușit să facă testul ADN, iar acesta a arătat că există șansele de 99% ca celebrul cântăreț să fie tatăl său biologic.

Instanța din Valencia a decis, în urma procesului, că Julio Iglesias este tatăl biologic al lui Javier Sanchez-Santos. Julio Iglesias are acum la dispoziție 20 de zile lucrătoare pentru a contesta hotărârea judecătorească.

“Sper că va fi făcută dreptate. Într-un fel, mă simt uşurat, pentru că, indiferent de ceea ce se va întâmpla, există dovada că sunt fiul lui Julio Iglesias”, a spus Javier Sanchez-Santos, potrivit mediafax.ro.

Julio Iglesias este artistul latin care a reușit să vândă cele mai multe albume din istorie, înregistrând vânzări record. Artistul este tatăl biologic a 8 copii, trei dintre ei din mariajul cu Isabel Preysler și 5 în urma căsătoriei cu Miranda Rijnsburger.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Julio Iglesias.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Tatăl lui Meghan Markle a vorbit despre botezul nepotului său la care nu a fost invitat

Ce operații estetice are Regina Letizia a Spaniei?

Diana Munteanu este complet schimbată. Fanii au reacționat imediat: Te-ai stricat și tu cu operațiile estetice'

 

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete