Jorge și soția sa au rămas în stradă. Ce au pățit cei doi: „Nu avem cum să intrăm în casă”

Jorge a fost mereu un om discret cu viața personală, însă recent le-a mărturisit fanilor săi prin ce au trecut el și soția sa.

După despărțirea de fosta soție, Jorge și Ramona au format un cuplu și s-au căsătorit în 2013. De atunci, ei sunt o familie minunată, extrem de fericiți, însă uneori soarta le mai joacă feste. În prezent, casa lor este în renovare și au fost nevoiți să se mute cu chirie într-un apartament.

Cu toate acestea, cei doi au rămas pe dinafară din cauza unei întâmplări mai puțin plăcute, fiind nevoiți să doarmă la hotel. După o plimbare drăguță, Jorge și Ramona s-au întors la apartamentul închiriat, însă și-au dat seama că nu au cheie.

Artistul a împărtășit cu fanii săi pățania și a explicat de ce nu au reușit să intre în casă. Pentru că nu aveau cum să rămână pe străzi, nici să meargă la casa lor în renovare fiind, au ales să înnopteze la un hotel din apropierea apartamentului închiriat. Jorge a povestit fanilor că au mers la o benzinărie să-și cumpere un încărcător de telefon și apă plată pentru că totul a fost, evident, pe nepusă masă.

Motivul pentru care nu au putut intra în casă este clar: și-au uitat cheile. Fiica lui cea mare, Ilinca, era în oraș, iar bona cu mezinul deja dormeau. Prin urmare, nu avea cine să le deschidă, însă toată experiența a fost tratată cu calm și amuzament.

„Nu numai că suntem mutați, pentru că ne renovăm apartamentul, dar nici cheie de la apartamentul unde stăm acum în chirie nu avem. Mergem la un hotel de aici, de lângă. Viața e frumoasă, asta voiam să vă spunem, suntem niște geniali, bona doarme, Ilinca e plecată în oraș și nu avem cum să intrăm în casă, deci suntem bine de tot', a povestit Jorge pe rețelele de socializare.

Jorge 1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

O astfel de experiență poate fi binevenită în viața unor tineri părinți, având în vedere timpul limitat pe care îl petrec în doi. Prin urmare, tot răul spre bine, iar zâmbetul Ramonei poate confirma acest lucru.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete