Jorge s-a alăturat echipei „Vorbește lumea”. Cât timp va prezenta emisiunea de la Pro TV

După ce a fost înlocuit de Pavel Bartoș la „Masked Singer România', Jorge s-a alăturat echipei de la „Vorbește lumea', dar doar pentru o săptămână, de luni, 21 iunie, până vineri, 25 iunie. 

Chiar și diminețile ploioase încep mai bine când poți bea cafeaua cu o gașcă plină de energie, care aduce cele mai tari provocări, de luni până vineri. Cove, Viviana, Theo Rose, Veve și Coțofană au din 21 iunie un nou coleg în gașca lor!

Vineri, la finalul emisiei, Sore a postat pe contul ei de Instagram o poză cu fetele, Sore, Theo și Veve, scriind: „Frumoasele mele, ne revedem curând! Pentru săptămâna viitoare, predau ștafeta unui invitat special și rămân cu ochii pe voi. Să (nu) fiți cuminți'.

Ieri, misterul a fost lămurit: invitatul special este nimeni altul decât simpaticul cântăreț, Jorge. Acesta ne va aduce împreună cu restul găștii voia bună, informațiile interesante și provocările care ne dezmorțesc în fiecare dimineață.

Înaintea primei zile în gașca Vorbește Lumea, Jorge declara: „Mă simt ca acasă la Vorbește lumea'. E ca la o petrecere unde cunoști pe toată lumea. Îi știu pe toți din gașca veselă, pe fiecare în parte, dar și pe toți din spatele camerelor. Va fi o experiență cel puțin interesantă mai ales pentru că știu cât de spontani sunt'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete