Jorge s-a accidentat grav la Survivor 2023. A zbierat de durere, iar medicul a intervenit imediat

Jorge a avut parte de o situație neașteptată la Survivor 2023, în ediția difuzată aseară, 31 ianuarie, la Pro TV. Faimosul a intrat pe traseu la jocul pentru imunitate, dar, din păcate, s-a accidentat grav.

Aseară, Faimoșii și Războinicii s-au luptat la Survivor 2023, în Republica Dominicană, pentru jocul de imunitate. Traseul a fost unul foarte dificil, cu multe obstacole și provocări. Jorge, care mereu a adus puncte pentru echipa lui, a început în forță traseul, dar s-a dezechilibrat și a căzut de la înălțime.

Faimosul a fost trântit pe nisip de la înălțime. Deodată, el a început să zbiere de durere. S-a accidentat la piciorul strâng, la genunchi, iar medicul imediat a intervenit.

Colegii lui Jorge au alergat spre el când l-au văzut, însă nu au putut să îi fie de mare ajutor. El a fost preluat de medic.

jorge-accidentat-survivor-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Jorge, în scandal la Survivor 2023 cu DOC

Cântărețul DOC a fost deranjat că unii dintre colegii lui fac anumite strategii pentru eliminarea lui de la Survivor România 2023. Astfel, el l-a arătat cu degetul pe Jorge. „Stau în umbră acolo și mă seacă. Încearcă să mă mănânce un pic și e ok, este foarte în regulă se se întâmple asta. Poate de aia am venit aici. Sunt aici să dovedesc ca într-un basm că binele triumfă. Urmează să vină un joc de imunitate și vor să scape de mine.

N-are ce să-mi facă, eu voi continua să fiu un om puternic pe traseu. El tot lent va rămâne. Eu sunt aici să fac istorie, nu sunt aici vorbe pe la spate și vrăjeli și discursuri fără inflexiuni verbale, teatru radiofonic. Am stat trei săptămâni bot în bot, ți-a zâmbit diavolul, i-ai zâmbit înapoi, eu nu mai pot să-i zâmbesc înapoi diavolului. Eu sunt făcut din lumină, uite cum strălucește pe mine! Nu poți să stingi lumina mea, nu există întrerupător pentru lumina mea. Diavolul are întrerupător pentru întunericul lui, se chemă eu-lumina', a spus DOC la Survivor 2023, conform fanatik.ro.

Jorge a explicat că el nu participă în emisiune pentru a face strategii, el vrea să fie un exemplu pentru fiica lui.. „Tac-tu unește oameni, tac-tu schimbă lumea. Am venit aici să-i spun lui fii-mea asta, iar șerpii n-au cum să mă facă să plec de la misiunea mea'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete