Jorge a recunoscut că și-a înșelat soția. Motivul pentru care i-a fost infidel: „Dacă vreo doamnă care trece prin asta…”

Jorge a recunoscut că și-a înșelat soția în trecut, iar în cadrul unui interviu pentru viva.ro, concurentul de la Survivor România 2023 a spus de ce a călcat strâmb. Ce explicație are artistul despre infidelitate.

Jorge nu a ascuns că și-a înșelat soția și nici că au făcut terapie de cuplu. Concurentul de la Survivor România 2023 a explicat cât de important a fost să apeleze la ajutorul unui terapeut, dar și cum au reușit să treacă peste situațiile delicate din relația lor.

„Sunt un tip asumat. Măcar eu am recunoscut. Și am făcut-o public, după ani. Nu spun că toți bărbații sunt la fel, pentru că eu cunosc cel mai fidel bărbat ever și de la el am luat exemplul. Dacă vreo doamnă care trece prin asta citește acum, să știi, draga mea, că tu ești perfectă. Bărbatul nu înșală pentru că iubita sau soția nu se ridică la falsele standarde ale lui.

Problema este la el. El are o nesiguranță sau caută succesul și îl confundă cu succesul la femei, sau „să fie iubit de cât mai multe pentru că el nu se iubește pe el. Mulți m-au judecat, când am recunoscut public, însă pe mine nu mă interesează părerea celorlalți. Dacă mi-a afectat cu ceva cursul în carieră, nu-mi pasă. Eu vreau să fiu sincer cu mine și mă dezvolt. Nu sunt perfect. Încă lucrez și încă fac terapie pe diverse teme. Terapia face parte din viața mea și îi îndrum și pe copiii mei să aibă ședințe la psiholog sau life coach.'

jorge-si-familia-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cântărețul a fost întrebat ce nu i-ar ierta niciodată Ramona, soția lui, dar și pentru ce îi este el recunoscător acesteia.

„Știu sigur că acum ne concentrăm pe ce ne ajută să ne dezvoltăm, să creștem împreună ca și cuplu. Ne concentrăm pe pozitiv și evoluție. Sunt recunoscător pentru multe. Ar fi o listă lungă. Că este o femeie atât de blândă și o soție și mamă iubitoare. Că am trecut prin apă și foc împreună. Că l-a adus pe David pe lume, deși era un risc major. Că va fi și mamă, și tată în perioada cât sunt la Survivor și lista continuă', a declarat Jorge pentru VIVA!.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete