Jorge a făcut avansuri mai multor vedete. Andreea Bălan se va înfuria când va auzi ce a zis despre ea

Jorge a recunoscut că a făcut avansuri mai multor vedete de la noi, însă acestea l-au refuzat. Artistul a spus în emisiunea „La Măruță' că Andreea Bălan nu are voce, fapt ce o va enerva la culme pe cântăreață atunci când va auzi.

Într-o apariție surprinzătoare la emisiunea lui Cătălin Măruță, Jorge a făcut dezvăluiri neașteptate despre avansurile făcute unor femei celebre, dar și despre părerea sa despre câțiva artiști din industria muzicală românească.

Invitat în cadrul rubricii „Sosurile picante', Jorge a fost pus în fața unor întrebări incomode și a trebuit să răspundă sau să mănânce sos iute. Una dintre întrebări a fost legată de cele mai proaste voci din industrie, iar Jorge nu s-a ferit să citească cu voce tare întrebarea de pe bilețel. Potrivit artistului, Liviu Vârciu și Andreea Bălan nu se numără printre cei cu voce.

„Liviu Vârciu, Andreea Bălan și Cabral. (…) Acum aștept mesaj de la Andreea Bălan. Cabral nu cântă, dar mai pune muzică. Cabral e un om deosebit, dar nu știam pe cine să aleg.'

Însă, declarațiile care au atras atenția au fost cele despre Oana Roman. Jorge a descris-o pe aceasta ca fiind o persoană fără filtru, care spune tot ce-i trece prin cap. De asemenea, a menționat că Oana a fost catalogată prea mult de către ceilalți și se luptă în continuare cu această etichetă. Totuși, Jorge a subliniat că Oana este o persoană sufletistă și că oamenii își permit prea multe cu ea.

Nu are filtru, spune ce e în gușă și-n căpușă. E important cum spui. A fost prea mult catalogată de către ceilalți și se luptă în continuare cu chestia asta . Ea e foarte sufletistă, că lumea te ia de prost și oamenii își permit prea multe cu tine', a spus cântărețul.

În plus, artistul a făcut și dezvăluiri despre avansurile făcute unor femei celebre. El a menționat că i-a făcut avansuri Antoniei, Jo și Alinei Ceușan, dar că acestea l-au refuzat. Jorge a explicat că un incident neînțeles a dus la interpretarea greșită a intențiilor sale, atunci când i-a dat geaca lui Antonia într-o seară friguroasă.

„A fost o chestie înțeleasă greșit. Eram la niște premii muzicale acum câțiva ani, eram în Brașov și erau vreo trei grade, ceva de genul. În dreapta mea era Antonia care aveau un maiou, eu mi-am dat geaca jos.

I-am dat geaca ei. S-a uitat la mine și a zis să plec de acolo. N-a fost nimic intenționat… era pur și simplu', a spus Jorge despre cum a fost interpretat că se dă la iubita lui Alex Velea.

karina-fiica-lui-jorge-2SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 11)

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete