Jojo și Paul Ipate se mută într-o nouă locuință: „Achim e cel mai nerabdator”

Recent, pe contul personal de Instagram, Jojo a publicat o imagine în care ține zâmbitoare o hortesie în brațe.

Jojo și Paul Ipate se mută într-o nouă locuință: „Achim e cel mai nerăbdător”

În descrierea imaginii, actrița a mărturisit că ea și familia ei urmează să se mute într-o nouă locuință.

„Am așteptat mult să vină momentul ăsta. În curând ne vom muta în casa noastră nouă. Nu e gata mare lucru deocamdată, însă am luat deja o hortensie pentru grădina noastră.

Achim e cel mai nerăbdător să terminăm amenajările ca să își invite prietenii în noua lui cameră. Să ne țineți pumnii să terminăm înainte de începerea școlii! 💙”, a mărturisit vedeta.

Au plecat în vacanță patru și s-au întors .. șase! Jojo și Paul Ipate au adoptat două pisicuțe în timpul unei escapade în Deltă

„N-am plănuit să ne mărim familia în vacanța asta. Paul a venit la mine cu un pisoi tărcat, alb cu portocaliu, și mi-a spus că merge cu noi acasă.

El nu e mare fan pisici, așa că mi-am dat seama că lucrurile sunt serioase. Pisicile erau abandonate la Dunăre ca să se înece și au fost salvate de prietenii din Sfântul Gheorghe.

Copiii au fost în culmea fericirii. Ne-am gândit că Zora și Achim vor trebui să îl împartă pe Sfântul.

Așa că ne-am hotărât să o luăm acasă și pe Alba. Și uite așa, doi pisoi aruncați de stăpânii lor au ajuns stăpânii inimilor noastre.

Au călătorit până în Capitală și de ieri s-au mutat în noua lor casă. Familia noastră e acum și mai veselă și mai frumoasă”, a scris Jojo pe Instagram, în urmă cu puțin timp.

Foto: Instagram

Citește și: 

De ce Prințul Harry și Meghan Markle nu mai urmăresc pe nimeni pe contul lor de Instagram! Motivul este unul surprinzător

Adevăratul motiv pentru care Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit: Ca să salvez aparențele, am jucat foarte mult teatru

Locuiesc în Australia, dar Celia vorbește cu fiul ei doar în română: O să aibă timp să învețe și engleza la școală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete