Jojo: „De la spital am ajuns la rulotă. Ce să fac, mă distrez și eu cum pot”

Jojo a avut parte de câteva zile intense din punct de vedere emoțional. Aceasta a fost internată în spital alături de fiica ei, iar imediat după externare a trebuit să se prezinte la filmări. „De la spital am ajuns la rulotă. Ce să fac, mă distrez și eu cum pot', a făcut vedeta haz de necaz.

Cătălina Grama, Jojo, este una dintre persoanele publice care vorbesc deschis despre provocările vieții de zi cu zi în mediul online. Aceasta împărtășește din momentele pe care le trăiește alături de partenerul ei, actorul Paul Ipate, și cei doi copii, Zora, de 5 ani și Achim, în vârstă de 10 ani.

Artista a scris de curând despre faptul că a trecut printr-o experiență nedorită: internarea în spital alături de fiica ei, Zora. Pe Instagram, vedeta a scris un text despre ce li s-a întâmplat.

„Înainte de Paște Achim a făcut enterocolită. Deși s-a simțit rău mititelul, a depășit episodul destul de bine și nu a necesitat internare. La câteva zile după, Zora a luat și ea virusul și s-a deshidratat destul de tare. Așa că am ajuns cu ea la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii Grigore Alexandrescu'. Vineri dimineața înainte de premiera piesei „O farsă de 2 lei' am internat-o pe Zora la spital pentru că era deshidratată și apatică. A rămas acolo cu mama câteva ore până când am terminat eu și cu Paul spectacolul. După premieră am fugit la spital și m-am internat eu cu ea. După două nopți și două zile petrecute acolo, Zora și-a revenit și sunt recunoscătoare pentru asta.'

Jojo: „Sunt mândră că avem în țara noastră și oameni pregătiți'

Am vrut să scriu aceste rânduri pentru că de obicei se scriu lucruri negative despre spitalele de stat din țară, însă de aceasta dată a fost o experiență pentru care vreau să mulțumesc. Le mulțumesc doctorilor de la Grigore Alexandrescu pentru promptitudine, profesionalism și empatie (nu m-a recunoscut nimeni, am mers nemachiată și ruptă de oboseală și am fost tratată că orice alta mămică). Mulțumesc din tot sufletul meu așadar medicilor, doamnelor asistente și îngrijitoare începând cu cei de la triaj și continuând cu toți ceilalți pentru calm, prezență, profesionalism și capacitatea de a comunica impecabil printr-un limbaj adecvat și jucăuș cu copilul meu de 5 ani care a trăit experiență spitalizării pentru prima oară. Ne-am simțit în siguranță, bine îngrijite, protejate, permanent informate și azi am ajuns cu bine acasă. Mâine reîncep filmările pentru Strada Speranței, de la Kanal D, așa că sunt recunoscătoare Domnului că a făcut în așa fel încât ne-am întors azi acasă', a povestit vedeta.

Aceasta a atras atenția asupra faptului că enterocolita poate fi greu de gestionat acasă, chiar dacă cei mici sunt vaccinați cu vaccinul antirotavirus.

„Mă bucur și sunt mândră că avem în țara noastră și oameni pregătiți și profund calificați pentru meseriile lor. Nu m-a pus nimeni să scriu aceste rânduri. O fac pentru că sunt profund mișcată și impresionată de răbdarea și căldură de care am fost înconjurate. Atenție mare la enterocolită, erau multe cazuri și atât Achim, cât și Zora au vaccinul făcut pentru Rotavirus.După această experiență îngrijorătoare care ni s-a părut că a durat o eternitate, ne-am dat seama că tot sănătatea este cea mai importantă! Vă îmbrățișăm!

Familia IpateSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Cererea inedită pe care Cătălin Măruță i-a făcut-o Andrei

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete